Thursday, August 16, 2018

Khidmat Istimewa Sewa Marquee Tent, Sewa Kanopi, Dan Kelengkapan Event | One Stop Center

Kepada yang sedang mencari marquee tent untuk disewa, atau kanopi untuk event anda, boleh menghubungi nombor ini : 011-1697 4697 (Call dan Whatsapp). Segala jenis marquee tent dan kanopi tersedia untuk anda sewa, tertutup atau terbuka. Bukan itu sahaja, boleh sewa bersama dengan kelengkapan lain termasuk aircond, genset dan air cooled chiller. 

Untuk saiz marquee tent, kami ada saiz lebar bermula dari 5 meter hinggalah 40 meter mengikut kesesuaian majlis anda. Nak dapatkan transparent wall pun boleh, nak berhias dengan fairy lights pun boleh. Anda minta, kami sediakan. 

Trending sekarang, banyak majlis dibuat menggunakan sewaan marquee tent. Contoh event ialah ekspo, karnival, perkahwinan, perasmian, roadshow, dan lain-lain. Ada juga digunakan untuk warehouse dan juga struktur sementara untuk tempoh setahun atau lebih. 

Ini adalah beberapa contoh marquee tent dan kanopi untuk anda sewa: 

Marquee tent saiz 40 meter

Marquee tent saiz 35 meter beserta chiller

Marquee tent saiz 30 meter dengan transparent wall

Marquee tent tanpa dinding saiz 15 meter

Gazebo kanopi dengan dinding PVC 6 meter x 6 meter

gazebo kanopi 6M x 3M

Event dinner dengan marquee tent saiz 25 meter lebar

Marquee tent saiz 20 meter lebar

Marquee tent dengan French wall saiz 15 meter

Marquee tent saiz 10 meter dengan self contained aircond 

Gazebo kanopi dengan hiasan

Modular tent
Semuanya kami boleh supply untuk anda. Boleh hantar inquiry anda kepada saya di:

ahsannurmubarak@gmail.com

Atau call di nombor yang diberikan di awal entri tadi. 

Khidmat sewaan disediakan untuk SELURUH MALAYSIA. Yang mana di kawasan Selangor, boleh berjumpa dulu dengan saya untuk perbincangan lanjut. Saya akan cuba yang terbaik untuk memberi khidmat yang cemerlang untuk anda. 

Jika ingin dapatkan ONE STOP CENTER untuk event anda, saya boleh sediakannya. Kami juga ada sewaan aircond, sewaan air cooler, sewaan genset, dan segala kelengkapan event seperti mist fan, kerusi meja, stage, platform, lampu chandelier, hiasan khemah, dan lain-lain.  

No comments: