Sunday, October 13, 2019

Sewa Sound Light, PA Sistem, LED Panel, Pentas

Sewa Sound Light, Pentas, Goal Truss
Dalam sesuatu event, kebanyakan mesti nak guna PA sistem. Jika ada melibatkan nyanyian, biasanya memerlukan sound system yang lebih power dan besar. Lighting juga kena ada bermacam-macam untuk memberikan pencahayaan yang lebih menarik. Jangan risau, kami ada sediakan sewaan sound lighting dan PA system untuk anda.


Jika anda inginkan pentas siap dengan goal truss, dan sistem lampu dengan sound yang lengkap seperti dalam konsert pun kami boleh sediakan. Bukan sahaja sound dan lampu, panel LED juga boleh kami sediakan untuk memeriahkan lagi persembahan event anda.

Jika inginkan pentas dan sound yang biasa sahaja pun kami bersedia untuk menerima tempahan sewaan. Pentas yang biasa dan PA sistem yang cukup sekadar memberi ceramah pun kami sediakan. Kami cover untuk semua jenis sewaan sound dan light.

Pentas dan PA Sistem yang simple

Pentas dengan Rostrum dan Sofa VIP

Kelengkapan PA Sistem
Harga? Boleh wasap dulu ke nombor di bawah dan berikan detail apa yang ingin disewa. Yang pasti, harga kami berbaloi untuk anda. 

011-1697 4697 

Sewaan bukan sahaja untuk event outdoor, tapi boleh juga untuk indoor di dalam dewan. Yang penting hubungi kami dulu, dan berbincang. Sewaan dibuka untuk seluruh Malaysia, terutama di kawasan Selangor dan negeri bersebelahan (Pahang, Negeri Sembilan, Melaka, Perak, Johor pun boleh je..takde hal)

Try dulu, baru tahu harga kami berbaloi ke tak.

No comments: