Tuesday, November 12, 2019

Sewa Aircooler | Portable Aircond Seluruh Malaysia

Sedang cari supplier untuk sediakan sewa aircooler, mist fan, atau portable aircond di Malaysia? Boleh hubungi kami. Boleh membuat sewaan untuk perkahwinan, karnival, ekspo dan sebagainya. Harga sewaan bergantung kepada tempoh sewaan.

Sewa aircooler di dewan sekolah
Kami ada sediakan sewa aircooler bersaiz tangki 10L, mist fan, industrial fan, portable aircond 1.5HP, portable aircond 5HP. Perlu ingat, aircooler bukan aircond ye. Aircooler hanyalah kipas yang berkapasiti 9000-10000 cfm tapi mempunyai tangki air di bawah untuk menjadikan angin lebih sejuk berbanding kipas.   

Sewa Mist fan untuk marquee tent
Kelebihan aircooler berbanding mist fan ialah, tiada wap air keluar dan bunyinya lebih senyap. Anginnya juga lebih sejuk jika menggunakan air sejuk dalam tangki. Sangat sesuai untuk majlis yang diadakan di kawasan terbuka. 

Sewa Portable Aircond 1.5HP untuk bilik pengantin
Portable 1.5HP untuk makmal
Aircooler untuk marquee tent

Aircooler

5HP portable aircond
Jika memerlukan penyejukan berhawa dingin, boleh sewa portable aircond. Biasanya digunakan untuk VIP atau di kawasan tertutup seperti event di dalam dewan atau marquee tent tertutup. Kami boleh tolong kirakan kapasiti aircond yang perlu mengikut pengalaman kami.

Boleh hubungi nombor di tertera:

011-1697 4697 (Whatsapp/call)

Khidmat sewa untuk seluruh Malaysia. Transport charge bergantung kepada lokasi majlis anda. Hubungi sekarang untuk inkuiri dan booking.


No comments: