Monday, July 25, 2011

Doorgift Untuk Aqiqah atau Perkahwinan | Mug dan Frame

Special offer dari Doorgift Raja Sehari... entri nie entri khas selama 6 jam ( sticky post). Barangan doorgift untuk perkahwinan dan juga majlis aqiqah untuk anda. Juga disediakan tempahan set lengkap doorgift mengikut permintaan dan stok.... Semuanya murah dan harga yang berpatutan. Sempena bulan Ramadhan dan Hari Raya Aidilfitri.

Special Offer bagi sesiapa yang berminat mendapatkan MUG WITH SPOON seperti gambar di bawah... Harga ASAL ialah RM2.00... Kini dijual dengan harga RM1.55 SAHAJA ... Stok yang ada untuk harga promosi adalah sebanyak 450 pieces... . Boleh dibuat doorgift kahwin dan jugak aqiqah! Simple tapi menarik! 


Special Offer bagi sesiapa yang berminat mendapatkan FRAME+ UNCANG seperti gambar di bawah... Sesuai juga untuk doorgift perkahwinan, aqiqah dan juga apa-apa majlis kesyukuran. Harga asal sebenarnya ialah RM1.80... Kali ni di offer dengan harga RM1.20 sahaja!! Harga barangan lain boleh didapati di Doorgift Raja Sehari.


Antara barangan lain yang ada di Doorgift Raja Sehari ialah: 

-Bunga telur
-Barangan vantage (HOT!!)
-Bekas hantaran
-Mug (HOT!!)
-Coaster Frame (HOT!!)
-Paper bag
-Uncang
-Hadiah untuk VIP (HOT!!)
-dan lain-lain

Ada banyak lagi barangan yang di offer sempena bulan Ramadhan nie... CEPAT!! CEPAT!! Tidak perlu berpanas atau berhujan nak mencari doorgift perkahwinan anda... Senang dan simple.. harga pun murah... Cepat sebelum stok kehabisan!

P/S: Sesiapa berminat beriklan di blog Wacanaku nie...Boleh la ke page PENGIKLANAN untuk sebarang maklumat.