Wednesday, June 29, 2011

Kisah Lisa Surihani Peluk-peluk


Cerita ni berlaku di salah sebuah set penggambaran cerita terbaru lakonan Lisa Surihani.... Seekor kucing yang sememangnya susah giler nak memeow-meow....malu-malu kucing kot.... Namanya Comel...sangat baik dengan Lisa Surihani...

Lisa: Comel!! OOoololololo....meh nak peluk-peluk...ucuk-ucuk.... (Peluk kucing okeh!!)

Comel: Mrrrrr....... (sambil beliakkan matanya..sambil guling-guling)

Lisa: Alaaa.....bagi la meow-meow sikit.....baru la shomel.... Mata u memang dah shomel dah...

Comel: Mrrrr..... (Beliakkan mata lagi sambil gerak-gerakkan kepala...tangannya menyapu di mulut...)

Lisa: Comeeel....... asal nie...tak sayang kat Lisa ker......

Comel: ............(Pengsan jap....pastu bangun balik menjauhi Lisa menuju ke arah sesuatu)


Lisa: Comel....Comel! Laaa...merajuk ker...

Comel: .....(Datang balik dengan henset di leher...dan tunjuk-tunjuk kat henset tu)

Lisa: Oooolololo......shomel nyer dier gantung henset kat leher....Ni yang makin nak peluk nie..

Tetibe henset Lisa Surihani vibrate..... ada text mesej...

"Asal la ko tak paham-paham.... I bagitau mintak tolong keluarkan chewing gum kat dalam mulut aku nih!! Tah sape la yang buangkan chewing gum merata-rata nih!" Mesej dari Comel..

Lisa: He he he.....ok..ok...

P/S: Rekaan saje....Takde kaitan dengan citer sebenar...
Dan jugak......manusia takkan paham ape haiwan cakap..he he
Daaaan..... Jangan buang chewing gum merata-rata!!

7 comments:

... said...

ok fine..tp sy x mkn cinggam..hahha

mcm ni lah said...

hahahahaa,... nak bagitau blog saye dah tukar tema garang segarang harimau malaya dengan flash header harimau malaya,.

myzziema said...

hahah laaa tu je. ingatkan apa lah tadi :P

suha said...

adeih merapu!
tp cik suha suke (^_^)

inna_risna said...

haha! kreatif sungguh..^^

risa said...

hahahaha...fensann baca entri neh

Uji Rafizan Hussein said...

Entry kreatif tahap gaban.Suka!