Sunday, December 10, 2017

Produk Supermom | Menghilangkan Kotoran Degil Dengan Mudah

Produk Supermom - Semburan menghilangkan kotoran degil
Produk Supermom adalah produk yang sedang meningkat naik di pasaran Malaysia sekarang nie. Produk Muslim ini ada disiarkan di rancangan TV Al Hijrah B'frenz dan tersangat laris di seluruh negara. Produk ini juga pernah mendapat liputan di radio IKIM FM tau... Banyak kegunaan produk Supermom ini dan akan saya kupaskan satu persatu kelebihan produk ini.

Antara kegunaan utama produk ini adalah menghilangkan kesan kotoran degil di pakaian anda. Hanya sembur sret sret di kawasan kotoran, tunggu 5 minit dan masukkan ke dalam mesin basuh. Lepas habis membasuh, lihat la di kotoran yang sebelum nie degil tak nak hilang tu... Boleh hilang! Boleh hilang apabila menggunakan produk Supermom ini.

Tanpa rendaman, pakaian bersih selepas semburan

Brochure Supermom

Yang hebatnya... bukan hanya untuk pakaian... tapi untuk kegunaan yang lain seperti menghilangkan kotoran di tandas, di dapur, di lampu kereta, di rim kereta, malah mungkin dapat menghilangkan kotoran di hati anda! Ops... terover... he he.

Tapi memang betul boleh hilangkan kotoran lain selain pada pakaian. Boleh lihat gambar-gambar testimoni yang telah dicuba pada benda lain selain pakaian. Boleh kata, bukan sekadar Supermom nie, nie dah boleh dipanggil SuperFamily!! 

Rim kereta pun jadi macam baru bang!

Sembur di beg pun boleh!

Kotoran daki hilang - baju nampak baru!

Di periuk pun boleh!
Hah! Amacam? Hebat kan? Dah la produk bumiputera, bukan dari luar negara nie. Ini produk buatan Malaysia! Apa tunggu lagi? Harga berpatutan, kegunaan meluas dan berkesan. Memang betul apa yang di tagline kan founder produk supermom nie... SATU RUMAH, SATU SUPERMOM.
 
Boleh cuba dan senang sahaja untuk didapati di pasaran. Boleh contact dengan stokis yang telah meng"sponsor" entri post ini untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut iaitu tentang HARGA, DAN BAGAIMANA UNTUK MENDAPATKANNYA iaitu:

No Wassap : 012-9282632 @ 013-986 1207
Email: sarinamadmin62@gmail.com

Sememangnya produk ini sudah terbukti keberkesanannya dan suci bersih dari unsur unsur oink oink yang selalu kita takutkan. Yang nie takde oink oink...produk supermom nie ada blink blink dan keching keching sahaja! Kerana anda boleh menjimatkan masa dan wang dengan pembelian produk nie. 

So, apa tunggu lagi? Contact la nombor stokis di atas... Nak beli produk supermom atau nak jadi agen jualan. Bukan saje pakaian dah cantik, kereta dah berkilat, duit pun dapat kalau jadi agen!

Kepuasan Terjamin!

Entri ini adalah STICKY POST di mana entri berbayar ini akan selalu berada di atas sekali dalam blog ini sehingga Dec 2017. Nak entri terbaru? Ada di bawah sticky post ini yer.... :) Berminat nak iklankan produk anda? Klik link ini (IKLAN DI BLOG)
 

No comments:

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785