Exabyte

Saturday, February 5, 2011

Gambar Tetek Juliana Evans


Sungguh tak kusangka.....rupanya Pembawa Wacana ni lucah jugak entri dier ek... Mungkin tu la kata-kata puitis yang tengah bermain di minda korang kan?

Ala.....gambar tetek je pun kan.... bukan gambar lain...boleh aku cakap gitu?? Mane boleh.. Aku buat entri ni sebab kesian kat Juliana Evans tu jer.... Kenape ek??

Macam biase la kan.... aku bukak la Nuffnang tu... dan macam biase la jugak...aku cek kat keywords traffic aku... Sekali terbeliak mata aku tengok satu keywords nih... Korang tengok la sendiri...aku tak sanggup nak taip...

                                   

Hahaha....blog aku ni ada unsur-unsur tetek ke? Setau aku ni la pertama kali aku tulis perkataan tu kat blog aku yang suci murni lagi bersih berseri ni.... he he he. Tak dak keje lain ke nak cari bende gitu wahai pengguna internet oi.. Cube cari gambar Juliana Evans bertudung ker... Juliana Evans buat kebajikan ker... Tak ke baik niat tu...


Sape yang taip keyword tu...pastu singgah blog aku...kompem terinsaf kejap kot.. tak pon tutup terus...tak sempat baca....

My 1st Giveaway sedang berjalan....jom join ramai-ramai! hadiah menarik menanti anda!! Klik SINI

18 comments:

alin said...

amboi amboi title..haha semangat dah nak baca :p

toyolkiut said...

mendebarkan..

Hannan Al-Qudsey said...

HAHAHA sabar jela.. org diluar sana tu mmg annoying kan.. ada ke ptt cari bendalah tu kat sini.. HHAHA

Zakwan Zainal said...

da agk da mesti kes trfik..

Pembawa_Wacana said...

@alin: hehehe...

@toyolkiut: mendebarkan jugak..haha

Pembawa_Wacana said...

@Hannan al-Qudsey: Tau takper...pelik-pelik je yang dicari..

@Zakwan: anda seorang yang baik...:)

Bobo said...

mane gmbr yg berkenaan ngan tajuk ni???hahaha..(gurau2 aje)

Pembawa_Wacana said...

@Bobo: nak sangaat..hahaha

senshikid said...

cit!!. termasuk aku kt sini.. ingatkan dpat la tgk gambar tetek percuma. Meh belajar pasal Hisap Tetek

Ifti Larina said...

siot jeh

Skyliya said...

haha..

saiazuan said...

entry ni da lama, tp aku trtipu..hahahahahah

zanafahmi/PB said...

agak2 lelaki ke perempuan yg ramai klik tu?

Deadpool said...

aku orang yang terbaru kena tipu hahaha

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

ceh, kena tipu... hahaha

: movie mistakes dalam filem FLAT 3A, di sini

Lilynn Sazlin said...

hahaha. gila babeng

Eizanabila said...

Ada kaa???????

Kolej Kejururawatan Kuala Pilah said...

bodo je

Ping your blog