Sunday, October 4, 2020

IV MIST - Produk Melegakan Resdung | Produk Herba Semulajadi


Anda ada masalah resdung dan masih lagi mengalaminya? Dah bermacam ubat dan pil ditelan tapi masih lagi tak menjadi? Malah ada kesan sampingan terhadap kesihatan badan? Anda boleh cuba IV Mist - Minyak nano aromatik untuk melegakan resdung anda.

 

Hanya perlu sembur dan sapu di tempat berkenaan, minyak nano aromatik IV Mist akan menyerap dan terus memberi kesan melegakan resdung anda. Bukan sekadar untuk resdung, tetapi berkesan juga untuk masalah hidung tersumbat, hidung gatal, dan segala masalah berkaitan saluran pernafasan.

 


Bukan itu sahaja, IV Mist baik juga untuk mengurangkan kesan lenguh di badan, gatal di kulit, kesan gigitan serangga, luka kecil, dan bermacam lagi kegunaan. Sesuai untuk seisi keluarga.

 


Minyak nano aromatik IV Mist mengandungi 10 herba semulajadi yang mengandungi khasiat yang tersendiri. Minyak ini sangat sesuai digunakan untuk para ibu mengandung kerana kandungannya yang tidak merbahaya dan tidak mempunyai bahan kimia. 

Minyak IV Mist jugak tidak melekit dan baunya sangat harum dan beraroma, sesuai bagi menghilangkan pening bagi ibu mengandung dan sesiapa sahaja. Hanya dengan satu botol, dapat memanfaatkan pelbagai kegunaan untuk keluarga dan diri anda juga.


Boleh menghubungi stokis ini untuk mendapatkan IV Mist. Yang jauh boleh pos, yang dekat boleh COD. Boleh hubungi:


Call/Whatsapp: 011-1697 4697 


Bagi yang berminat nak menjana pendapatan sampingan juga masih dialu-alukan. Lebih baik menjual minyak IV Mist yang baik untuk kesihatan masyarakat berbanding yang lain..kan? Menjana pendapatan sambil membantu masyarakat...


No comments: