Saturday, July 28, 2012

Teknologi Alien (UFO) Sudah Terbukti Memang Wujud !!

Sape kat sini selalu update pasal berita UFO atau nama sebenarnya Unidentified Flight Object ?? Haaa.....kalau korang selalu tengok di National Geographic atau saluran discovery...mesti depa kaitkan dengan Alien kan.... Creatures from outer space..... Makhluk asing dari planet lain.... Sume tu BOHONG je tu....

Tapi teknologi piring terbang tu memang wujud.... Kalau korang nak tau pasal teknologi UFO nie.... memang dah lama dikaji oleh pihak Nazi dan pihak lain termasuk Amerika dan Israel... Korang boleh search di Google perkataan "Coanda Effect".... Ni ler contoh videonya....


Dan ada satu lagi yang lebih menarik.... Dinamakan "Quantum Levitation"... Haaa......yang nie mungkin teknologi yang dikatakan UFO tu.... Dan video nie adalah hasil eksperimen di Universiti Tel-Aviv, Israel...


Ok.....dah takjub?? Itula ilmu Allah tak pernah habis.... Kita nie banyak benda lagi yang tak tau... Dan teknologi nie dikatakan sememangnya sudah diguna pakai oleh pihak tentera Israel dan Amerika....Wallahuallam.... 

So.....wujud ke Alien? wujud ke makhluk asing? Jawapan aku...YA !! Tapi kita kenali depa nie sebagai JIN. Makhluk dimensi lain yang hidup bersama kita... Sememangnya tak dinafikan depa ni mempunyai teknologi yang jauh lebih hebat berbanding teknologi manusia.... Dan mungkin teknologi yang aku citer kat atas tu cuma basic je bagi depa.... 

P/S: Jangan leka dan hanyut sangat dengan hiburan...timba la ilmu

1 comment:

Anonymous said...

Aku rasa teknologi ni bakal jadi kereta untuk masa akan datang mengantikan minyak sedia ada.. ^^ tanpa tayar guna magnetic field jee..

Ping your blog