Wednesday, April 20, 2011

SEGMEN: Segmen Dialog Blogger Bersama Pembawa Wacana

Selamat Sejahtera semua blogger! Diharap semua berkeadaan ceria dan hepi sentiasa yer... Okey.....kali ni PW akan cuba nak try buat segmen...tah dapat sambutan ke tak ni kan...tapi tu ler.... Try je lah... Segmen ni bertajuk SEGMEN DIALOG BLOGGER BERSAMA PEMBAWA WACANA.... Caranya mudah sajer...



  1. Buat satu entri...letak header aku tuh...dan linkkan ke entri ni. Tajuk "SEGMEN DIALOG BLOGGER BERSAMA PEMBAWA WACANA"
  2. Korang buat satu dialog ringkas atas kreativiti korang sendiri berkenaan gambar di atas... contoh aku dah tunjuk... Nak tambah kotak dialog tu pun ok....terserah kat korang..
  3. Lepas dah siap post entri tu... bagi link entri korang ke komen entri ni....
Kredit gambar adalah dari Bro Framestone... ni fanpage fb die....SINI. Gambar untuk di edit di SINI
Semua entri akan di letakkan dalam satu entri.....entri terbaik akan diletakkan di bloglist pemenang segmen...:)
Jom....kita bersuka ria dan merapatkan hubungan sesama blogger dengan bergurau senda....:) Tarikh tutup... tengah malam ni...

33 comments:

::Mastura Zakaria:: said...

kalau ada masa nak mengedit boleh la join...hehehe

mcm ni lah said...

ermmm tak salah ke wat dialog kt diorg kang tak pasal2 kene serang kang,. ermmmm ,.. dialog lucah2 sket blh tak kehkehkehekeh

Unknown said...

as salam..
wah! menarik! nak join!

otw~

=)

Browacana said...

mcm ni lah: Tak salah pun.... buat yang tak sentuh sensitiviti...gurau-gurau jer..;)

Browacana said...

mcm ni lah: Tak salah pun.... buat yang tak sentuh sensitiviti...gurau-gurau jer..;)

Sunah Sakura said...

takdak idea..ahahah~ nak baca ape yang suma orang buat nanti..keh keh keh~

nur amalina athman said...

tngok sini..)


http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html

Unknown said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html

join

BeloG MTT said...

MTT join !!

http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html

::Mastura Zakaria:: said...
This comment has been removed by the author.
Bro Framestone said...

demn.. baru je bro nk wat.. xkisah la...

Yang top 3 bg bro ek...

Bro promote kat blog ek...

iamzulfadli said...

cool :)

Interframe : Jom join SAYS.MY berbaloi baloi dari churpchurp. Hanya login dengan facebook

::Mastura Zakaria:: said...

hahaha..kesalahan kefahaman sedang berlaku tadi..ni posting balik..

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/04/segmen-blogger-bersama-pembawa-wacana.html

Uptown Lady said...

PW, sy join ye.. :)

http://uptown-lady.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html

toyolkiut said...

alamak..
cepatnya tarikh tutup..
x sempt nk buat ni..

Cik Pulau said...

ok PW..
cik pulau dah join ni..^^,

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html

mas saari said...

Mas join jugak!


http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembaca.html

Nurul Wahidah said...

saya dah join!!

http://misskonnichiwa.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html

Unknown said...

@mcm ni lah

My dah kena dengan Bro Framestone dek segmen pedajal bakal pantin oke jek... cool je nih... grrr

xpe2 y pnting y'ols hepy..fine..-.-'

Sya & Syima said...

Aduhai bapokkk la payohnye...bagi saye yg bute it nak buat dialog mcm tu...

Skip segmen kali ini dgn airmata mencurah2...

Munirah Izzan said...

dari tadi nak komen but comment box ni kuar2...majuk ngan ai ke...? hahhaa...kuar jugak akhirnya... :fuh

http://www.munirahizzan.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html

Unknown said...

ok done!

pls gimme the top 3!!!;P

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/segmen-segmen-dialog-blogger-bersama.html

Asmaa Qasamah said...

settle....selamat mencuci mata (~_^)

http://asmaqhusna.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html

Asmaa Qasamah said...

eh, terilap buat la...rupenya kne buat dialog kat gmbar tu ke...lantak ah...malas nak buat dah...heheeee

cma said...

join jugak...

http://cmashiema.blogspot.com/2011/04/segmen-segmen-dialog-blogger-bersama.html

ArtPixel Studio. said...

Saya pun nk join jugak..!!!
Nah, amik... hehe...

http://aimanraziff.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html

KatekateKite said...

Dah join! =D


http://katekatekite.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html


Agak2 cukop kretip tak ? hehehee . . .

Izamir Ridzwan said...

segment menarik nihh

Unknown said...

as salam..
siap~

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html


hehe~

Unknown said...

Salam.. Nak join! ^^,

http://akusukamembebel.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html

4miN93~~ said...

http://beloganakmuda.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html

saya menjoinkan diri :)

BudakBudak said...

sori late..tapi bersemangat waja nak joing gak !!

http://belogcikarda.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html

Along Usop said...

http://alongusop.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html


alohh... sori!! lambat post!!.. gambar ni dah siap malam tadi lagi!!... hukk...