Tuesday, December 10, 2013

The Wheels On The Bus versi Izz Walee Mahdi

Sedar tak sedar dah masuk sebulan aku duk di Uk nie... Kejap je rasa... Maknanya dah sebulan kitorang duk bergelumang membiasakan diri dengan cuaca sejuk kat sini... hu hu.. Tapi yg paling cepat membiasakan diri aku rasa anak aku... dah siap hafal gaya lagu The Wheels On The Bus!!!

Aku sempat la rakam telatah anak aku nie haa... sambil tolong nyanyi sekali nak bagi sound effect real punyer.. he he.. Maaf ler kalo suara tak berapa besh.... he he 



Haritu sempat jugak cuba lagu dikir barat...buat gaya awok-awok tu... si kecik ni ikut jugak!! Tunggu la Izz....nak kasi rekod jugak kalo ada rejeki...hi hi hi...Pastu kasi tengok bila dah besar...mesti tak mengaku punyer..keh keh..

P/S: Esok tu terus pi sekolah (pre-school) dekat sini...muka excited giler sebab cikgu bantai nyanyi lagu ni jugak..ha ha...Izz...Izz...

2 comments:

eMMe said...

pandai wat gaya Izz ni... suka tgk... wheel on the bus ade mcm2 version.. yg saya install dlm tab tu versi rancak punye.. hehehe..

sha my heart said...

comelnya dia..
umur berapa ni?