Friday, September 21, 2012

Tiger Balm Neck & Shoulder Rub Review | Terbukti Power!




Lama sudah aku mencari, akhirnya aku menjumpainya juga. Ubat yang dapat melegakan sakit dekat belakang leher dan sakit bahu bila duk mengadap komputer lama-lama nie.. Semua mesti pernah rasa kan ketidakselesaan menghadap lappy bila dah mula rasa sakit-sakit atau sengal di leher atau bahu bila lama sangat kan? Lagi-lagi blogger cam kita nie.. Atau yang bekerja hanya di depan komputer sahaja...Penyelesaiannya, Boleh dicuba Tiger Balm Neck & Shoulder Rub ni...

Aku sudah mencubanya... Dan yang pasti, memang berkesan.  Tapi takde la lepas sapu tu hilang terus sakit tu... Tunggu lama sikit baru ada rasa kesannya...sangat melegakan...Tak perlu pegi rumah urut... Tak perlu ada kes jeles menjeles antara suami isteri dah... Urut je dengan Tiger Balm nie... Hilang la sakit dekat leher tu..Nak lagi cepat hilang...suruh si isteri atau suami yang sapukan...Baru ada kemesraan kan..:)

Tiger Balm Neck & Shoulder Rub nie bukan saje dapat hilangkan kesakitan di leher dan bahu...Kewangiannya boleh tahan... Bau lavender... Korang tahu kan lavender nie adalah pewangi yang boleh menenangkan jiwa kita... Sangat tepat pilihan wangiannya... Sambil dapat melegakan kesakitan otot leher dan bahu, dapat juga sedikit ketenangan dengan wangian nie... 

Tiger Balm Neck & Shoulder nie ada dua variasi. Satunyer yang diceritakan kat atas, iaitu Tiger Balm Neck dan Shoulder Rub... yang diwangikan dengan pewangi lavender, Satu lagi ialah Tiger Balm Neck & Shoulder Rub Boost.  Yang nie untuk melegakan kesakitan disebabkan ketegangan otot di leher atau di bahu yang lebih berat... 

Yang menariknya, Tiger Balm Neck & Shoulder Rub nie adalah dalam bentuk tiub... 50 gram setiap satu...Macam tiub pencuci muka korang tu... Senang untuk dibawa ke mana-mana dan senang untuk digunapakai di mana sahaja...  Design tiub dia pun boleh tahan smart... tak percaye boleh tengok gambar...:)

Senang untuk dibawa dan digunakan di mana-mana sahaja..
Nice design kan..
Kelebihan-kelebihan lain yang ada pada Tiger Balm neck & shoulder nie ialah, ia tidak berminyak... Kiranya senang tanggal bila basuh dengan air dan tidak melekit.. Formula terbaru yang meresap lebih cepat ke dalam kulit dan cepat melegakan kesakitan di tempat yang khusus seperti leher dan bahu... Untuk dapatkan maklumat lebih lanjut, boleh ke website rasmi Tiger Balm di SINI

Contoh produk Tiger Balm di Watson
Belum cuba belum tahu kan.. Aku dah mencubanya...Dan memang puas hati..Aku nie dah la jenis aktif bersukan... Tambah pulak aktif berblog...Dua-dua aktiviti yang boleh menyebabkan sakit-sakit otot terutamanya di bahagian leher dan bahu. Aku dah jumpa penawarnya...Baik korang cuba... Tak mahal mana pun... Harganya lebih kurang RM15.90 je... Sememangnya Tiger Balm Neck & Shoulder Rub sangat berkesan...

P/S: Ini adalah sticky post...

2 comments:

Scarlett O'Hara said...

Nak cari jugalah.Kat Guardian atau Watson ada tak?

Pembawa_Wacana said...

@Scarlett O'Hara: Watson ada...dah tgk dah...Guardian tak tahu...:)