Friday, December 31, 2010

Giveaway 3tahun blog misztrex!


Aku sudah di TAG oleh si ujang9897.... Tak pe la....aku torai la jugak kan.. manela tau ade rezeki..hu hu

Syarat-syarat die macam ni la lebih kurang....

1) follow blog http://misztrex.blogspot.com/ dan ingat no follower korang
dah folo....no entry 373 (kantoi baru folo..huhu)

2) share dan like button facebook di entry ini dan sila ingat no like korang
dah share dan like sudaaa.... no 21

3) buat satu entry bertajuk "giveaway 3tahun blog misztrex!" dan letak banner kat atas ni dan link kan ke entry ini
lepas aku post nanti..buat la..he he

3) tag 3 orang dan make sure mereka tahu

Neni
Sarra
TNSkY

4) letak banner giveaway di sidebar blog korang dan link kan ke entry ni
dah letak....

5) tinggalkan link penyertaan, no like button dan no follower korang kat comment entry ni..
Okeh....no hal..

Nak tau lebih lanjut....sile klik di sini

3 comments:

sarra said...

nt sy wt yek wak..kn p jln kt blog misztrex dlu..hehe...

Mr. TN_SkY said...

thanks bro =_=..sudi tag! =_=

athirah said...

thanx join :)