Sunday, February 5, 2012

Isu Rogol !! | Taktik Baru Perogol


Sekarang nie banyak giler kes rogol... Awas kepada semua gadis-gadis di luar sana.... Kerana kes rogol bukan sahaje berlaku di bandar-bandar...Tapi di mana-mana sahaja! Taktik terbaru perogol zaman sekarang..... Rogol sampai "mati"! Atau merogol gadis tu sampai takkan mengandung sampai bila-bila!! 

Macam mane tu? Dah kena rogol..... Dah hilang dara dan maruah diri.... Ditambah pulak tak boleh mengandung sampai bila-bila??? Sangat tidak adil kan? Pastu kiranya berleluasa lah si perogol tu kan bebas menghirup udara segar tanpa dikesan? Takkan tak cam kot muka perogol tu kan.... Sememangnya taktik sekarang takkan cam!! Sebab korang dirogol dalam keadaan sedar tak sedar!

Nie kerana perogol sekarang guna kesan dadah sebelum merogol.... Depa guna dadah rohypnol dan progesterex... Khabarnya dadah progesterex dan rohypnol nie digunakan sebagai dadah "dating" dengan tujuan utamanya....merogol tanpa dikesan!

Rohypnol digunakan untuk tujuan supaya gadis tu tak sedar ape-ape sepanjang tempoh selepas dia terminum dadah tu.... Dadah nie senang larut... Mungkin dimasukkan dalam air minuman...Tak kire la air kotak ker...air teh tarik kedai mamak ker... Air mineral dalam botol sekalipun.... Sila berhati-hati! Lagi-lagi kalau korang dah terhidu teman lelaki korang tu suka bersosial!

Progesterex pulak digunakan untuk "mencuci" kesan-kesan yang ditinggalkan semasa dirogol.... Si gadis tu takkan mengandung walaupun air mani ditinggalkan banyak mana sekalipun di dalam faraj gadis tu! Aku tak tau macam mane kaedahnya.... Tapi dikatakan dicampur sekali dengan dadah Rohypnol tu.... Kesan dadah progesterex nie adalah berkekalan sepanjang hayat di dalam tubuh gadis tu.... Ape maknanya? Korang takkan mengandung sampai bila-bila!! 

Tau tak dadah Progesterex nie digunakan untuk apa pada asalnya? Ia digunakan untuk MEMANDULKAN KUDA! Korang tau kan kuda nie nafsunya macam mane...Nafsunya memang berlipat kali ganda lebih kuat dibandingkan nafsu manusia.... Tapi..... Kuda pun mandul terkena dadah nie... Kita? 

Aku harap entri disebarkan untuk keselamatan gadis-gadis.... Satu je pesan aku kat gadis-gadis di luar sana.... Jangan mudah terpedaya dengan pujuk rayu si lelaki.. Kalau boleh...hati-hati bila dibelanja air.. Kalau air kotak atau mineral kalau dah dibukak...Jangan diminum! Air yang di order pun kalau boleh jangan ditinggalkan terdedah tanpa pemerhatian korang.... Sila berhati-hati...

Benda nie bila dah terkena....kesannya bukannya sekejap.... Kesannya selama-lamanya.... Jangan korang menyesal dek kerana sifat mentah korang nak mengejar kebebasan bersosial... Jangan korbankan hidup korang berpuluh tahun kerana kejarkan kebahagiaan sementara... Tak berbaloi beb... Sila tapis boyfriend anda.... kerana tak semesti teman lelaki sahaja....kawan biasa pun mungkin boleh terjadi... Sayangilah diri korang sendiri yer.... Caranya.... hidup lah berlandaskan agama.... Elakkan dari menjadi mangsa rogol!

Aku rasa lepas nie...penjualan dadah-dadah nie hendaklah dikawal rapi.... Hanya individu tertentu sahaje yang dibenarkan membeli dadah nie.... Jangan dijual kepada orang awam! Kepada gadis-gadis... Kalau boleh simpan lah dara korang untuk lelaki yang bernama suami.... Bakal suami pun jangan! Tunang lagi la...MASIH HARAM!Bila dah selesai akad nikah... barula dihalalkan...

P/S: Cegah lebih baik...Bila dah terkena...Sesal sepanjang hayat

BETUL KER DADAH PROGESTEREX PALSU SEMATA-MATA ??? klik sini

15 comments:

♥ Ain ♥ said...

nasihat yg sangat bermakna buat gadis - gadis.. i nak share entry u ni kat gadis - gadis yg lain.. thanks ;)

Pembawa_Wacana said...

Share....Memang digalakkan....:)

Miss Sue said...

terima kasih sebab share..:) ..

MiSs MieRa said...

Miera mntk kebenaran nk share jgk entry nih yer. :)

Pembawa_Wacana said...

@MiSs MieRa: Silakan Miera..:)

Nurul Faiz Bikers said...

info yang sangat menarik.
takut bila dengan kes2 rogol ni.

hudahassan said...

seramnya . semoga ALLAH melindungi kita semua . Amiiiinnn :)

Farhan Yusuf said...

hmmmm
harap2 perempuan2 yg gadis ker separa gadis ker dah tak gadis kerr tp blum brkhwin...beringat2 lerr skrg nih...
mcm2 boleh jadi..
jgn lerr tergedikss2 x tentu hala..
lelaki sehebat mana iman nyerr kalo dh dtg hantunyer..huhhhh
entah lerr labuuuuu

Aainaa Aqila Khairuddin said...

Guys and girls, this is a hoax. That means tak betul. Saya ada belajar pasal drugs Rohypnol, I'm taking Pharmacology, (Flunitrazepam - Rohypnol, this drug memang ada) But, the other drug Progesterex is a fictitious drug - that means it never exist. This is a common copy and paste blog post. Orang semua suka share tapi tak check kesahihan facts tu.

Kuda mana boleh dimandulkan dengan pils/simple drugs - they have to go through vasectomy/ligation surgery! I've confirmed this with my veterinary colleague.

This is the link that confirms that this is a hoax: http://en.wikipedia.org/wiki/Progesterex
http://urbanlegends.about.com/library/blprogesterex.htm
http://www.hoax-slayer.com/date-rape-drug.html

You guys semua kena CHECK dulu sebelum percaya bulat-bulat. I hate this type of things. My mother believed this and forwarded this. I'm okay with the fact that you guys bagi amaran and all. But tolong check kesahihan semua ni dulu!

Salam.

Pembawa_Wacana said...

Pasti ke Progesterex tu hoax? sebab member ada citer ia memang ada... dan memang wujud... Cuma tak pasti ia tu jenis dadah atau something else.... saya sebarkan nie pun sebab member konfem kan ia betul dan pernah masuk kes polis... Kalau salah...harap maaf..

Aainaa Aqila Khairuddin said...
This comment has been removed by the author.
Aainaa Aqila Khairuddin said...

The perpetrator of this heinous hoax may have used the fictional name "Progesterex" because the name sounds similar to the name of the naturally occurring steroid hormone progesterone that is connected to the menstrual cycle and pregnancy in humans and other species. Veterinarians do sometimes administer progesterone to prevent mares from coming into heat. However, this treatment certainly does not cause permanent sterility and is not intended to do so. The hormone and other synthetically produced analogues also have a variety of medical applications in humans, none of which are designed to cause sterility.

Certainly, Rohypnol is a real drug that is indeed used to facilitate sexual assaults. However, there are no believable reports at all of Rohypnol being mixed with other drugs that cause sterility.

Yes I'm very sure that its a hoax. The drug does not exist. For that police case, you or your friend might have misheard or got an inaccurate information. I want to shed light on this hoax situation. I've read so many misleading facts so I want to put it right.

Its okay, human error selalu ada. Even in myself as well.

Pembawa_Wacana said...

Thanx...^_^.. dah buat entri pasal hoax tuu.....

Ni baru bes jadi blogger! :)

Aainaa Aqila Khairuddin said...

^^ good. my job here is done.

Salam, and have a nice day :)

Pembawa_Wacana said...

have a nice day too...... ^_^

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785