Wednesday, March 21, 2012

Wang Tunai RM5000 Untuk Blogger

BloggerWanita
RM5000?? Banyak tu..... baru je bukak blog.... tengok-tengok ada orang offer RM5000..... banyak tu bang... nak simpan duit gaji... tunggu bertahun la baru dapat RM5000 tuu..... Nie ada orang nak bagi...apa lagi.... peluang dihidang di depan mata..... Khas untuk blogger pulak tu...

Program nie hanya dibukak untuk 100 blogger terawal yang promote benda nie jer....Kirenyer nak mendaftarkan diri la..  aku nie tah ke berapa tah.... sebab dah lama tak tulis blog.... balik kampung ambik anak dan isteri yang dah habis tempoh pantang balik ke Selangor.....

Cara nak berdaftar....buat post pasal nie dengan tajuk, "Wang Tunai RM5000 Untuk Blogger".... Kemudian gorang la mengikut gaya dan idea korang.... 100 blogger yang terpilih akan bersaing untuk menjadi top ten referral yang bagi trafik tertinggi mengikut Google Analytic ke blog BloggerWanita.com... 

Jadi.....aku hanya mencuba nasib..... Sesape yang nak mencuba boleh la klik SINI.... 

P/S: Saje nak update entri...dah lama tak update....huhuhu

1 comment:

Edy Fee said...

terbaik la klau dpt

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785