Wednesday, April 18, 2012

Projek 100 Bloggers | Bro Framestone


Ermm......walaupun dah agak terlambat... Tapi aku rasa baik mencuba dari tak de effort langsung kan..... Ok.... Bro Framestone sedang memperkenalkan satu projek yang dinamakan Projek 100 Bloggers untuk membantu bloggers menambah sedikit income berdasarkan pengiklanan yang akan diberikan nanti....

Projek 100 Bloggers nie bagus sebenarnya..... Aku terlambat sikit sebab mungkin sebab terlepas pandang..... Dan ingatkan ia cuma satu segmen biasa-biasa jer.... Maklum ler... sekarang nie aku banyak menghabiskan masa di Makmal Kejuruteraan jer.... update blog masa malam atau pepagi.... Tapi still sempat mengupdate blog! 

Syarat-syarat bagi sesape yang nak sertai projek 100 bloggers nie ialah: 

  1. Mempunyai trafik 500 uv atau lebih dalam masa sehari 
  2. Setiap post dapat 5-10 komen pembaca
  3. Bukan blog copy paste, politik atau menyentuh isu-isu keterlaluan
  4. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan
  5. Blog diupdate sekurang-kurangnya 4 kali seminggu
  6. Duduk di Malaysia dan warganegara Malaysia
  7. Sanggup memberi komitmen kepada Projek 100 Bloggers nih
  8. Lebih diberi keutamaan kepada blog yang ber"niche" kekeluargaan, remaja, teknologi, usahawan dan makanan...
Yang mana rasa tak memenuhi satu dua kriteria pun.....apa salahnya mencuba kan.... Sebab kriteria yang diberi cuma untuk memberi keyakinan kepada mana-mana syarikat pengiklanan untuk menghubungi anda... So... aku cuba jaya jer.... Sebab aku memenuhi kriteria tuu! he he he....

Sesape yang nak mencuba Projek 100 Bloggers nie, boleh la ke link INI.... Ada borang perlu diisi dan korang juga perlu membuat entri seperti yang aku dah buat nie..... Semoga berjaya....:)

P/S: Bro Framestone seorang yang ensem...[bonus nih...ha ha ha ]

2 comments:

atuk said...

Assalamualaikum PW

moga berjaya

Rozuan Ismail said...

all the best

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785