Tuesday, May 8, 2012

Akaun Twitter Ustaz Don Daniyal


Sekarang dah makin ramai yang suka guna Twitter nie.... Semua nak tweet mentweet.... Kalau benda menarik sikit.... retweet.... Sikit-sikit nak htec (#)...sikit-sikit nak htec.... Macam era facebook makin menurun dah kat Malaysia nie.....

Artis-artis pun banyak guna twitter jer..... Rasanya tak mustahil nanti undi guna twitter jer...Rancangan macam relaiti show tu kan.... Sekarang guna SMS lagi....lepas nie twitter je kot... Bagi ustaz-ustaz pulak.... pun ada jugak twitter nie... Ustaz Don? Haaa....nie la nak bagitau kat korang nie.....


Untuk makluman kepada semua.... Ustaz Don dah umumkan secara official di rancangannya yang bertajuk 30 Minit Bersama Ustaz Don yang disiarkan di TV Al-Hijrah tu.... Mengatakan bahawa.... Dia tidak ada sebarang akaun twitter.... Diulangi.... Ustaz Don tidak ada sebarang akaun twitter....


So...kepada yang dah follow akaun yang bernama Don Daniyal ker... Ustaz Don ker..... Itu bukan dirinya yang sebenar.... Sebab mengikut apa yang dikatakannya.... Dah kecoh dah di laman twitter...yang dirinya ada akaun twitter.... Padahal sebenarnya itu bukan dirinya yang sebenar...ada orang lain yang menyamar....

Sudah jelas? Ok.... Ustaz Don takde akaun twitter....tapi aku ada.... he he... Walaupun ada...tapi tak berapa tahu nak guna...ha ha ha.. Lantak ler... cukup la satu lama sosial aku aktif... Facebook jer... yang lain sekadar amik tau jer.... :)

P/S: Sesape rase nak add... sila la add @AhsanAnnuar di laman twitter korang... he he he

2 comments:

atuk said...

Assalamualaikum PW

saya tak ada akaun twitter lagi....

Huda said...

tulah hari tu ustaz don cakap dia takde twitter, tak baik je sapa yang menyamar jadik dia tu

Ping your blog