Thursday, May 31, 2012

Stroller Star Jogger Sweet Cherry Untuk Dijual

Tawaran pre-love [kot] yang hebat!! Stroller Sweet Cherry Star Jogger khas untuk sesape yang inginkan stroller yang hebat dan murah!! He he he....dah macam Penjual kat shopping mall dah aku kan.... Hu Hu.... Aku sebenarnya nak tolong pelanggan iklan aku nie.... Si Kecil Mummy... Pelanggan tetap iklan aku.... [Alhamdulillah] ... Dia nak mintak tolong aku promotekan stroller dia yang nak dijual kepada korang semua......

Sebelum aku citer panjang.... korang boleh la mengusha-usha gambar di bawah nie.... Stroller nie baru je dibeli... Tapi owner dia dah nak jual....sebab dapat stroller lagi satu.... dapat free kot...orang bagi....UNTUNG LAH.... he he he... Tapi apa yang aku dibagitau....stroller nie baru je digunakan dua tiga kali... Dan terus disimpan di dalam rumah jer....



Keadaannya masih elok... Bukan setakat elok....memang tak diusik langsung! Ala.....setakat guna dua tiga kali tu....macam tak diusik la kan.... Dan harga yang ditawarkan ialah RM300 SAHAJA!!! Kuantiti...satu nie jer... so sape cepat dia yang dapat.....

Bagi sesape yang berminat..... boleh la ke laman facebook nyer iaitu SI KECIL MUMMY atau terus direct ke album dia di SINI [ link ] untuk proses pertanyaan dan nego untuk pembelian..... Sape cepat....dia la yang dapat! :D

P/S: Dah ada stroller.....kalo tak dah beli nie....:(

1 comment:

mynameismy said...

harga stroller je dah beratus2 kan.. camne lah dgn brg2 lain... -..-

takpela. awal lg nak beli hehehehe

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785