Saturday, May 19, 2012

Neelofa Main Futsal Terbuka Kolej Sepuluh Oit!!

Sape sangka..... Neelofa pun turut sama bermain di Kejohanan Futsal Terbuka Kolej Sepuluh yang diadakan pada hari ini (19 Mei 2012) dan esok (20 Mei 2012)... Kejohanan ini disertai oleh pelbagai pasukan dari dalam dan luar UPM...


Dan yang pasti... Neelofa juga telah memenangi perlawanan pertamanya dan seri untuk perlawanan kedua.... Perlawanan ketiga akan bersambung pada petang ini... Kepada peminat Neelofa, boleh la datang memberi sokongan padu kepada Neelofa pada petang nie dan insya Allah esok hari...jika berjaya mara ke pusingan kedua...

Tapi sayang... yang main bukannya Neelofa yang si cantik manis tu... Tapi ada satu pasukan menamakan pasukannya Neelofa FC...ha haha... Mantap jugak pasukan nie.... Nama pasukan comel jer... Mungkin mereka nie terdiri dari peminat setia Neelofa kot.. Dan sememangnya nama-nama pasukan yang join kejohanan nie kebanyakannya pelik-pelik.... Tapi apa yang penting... kekalkan aktif bersukan!

Kejohanan futsal nie diadakan setiap tahun di bawah anjuran Kolej Sepuluh.... Tahun lepas diadakan di bawah nama Kejohanan Futsal Piala Dato' Haji Suhaimi.... Tahun nie dengan nama Kejohanan Futsal Terbuka Kolej Sepuluh.... Tahun depan mungkin berubah namanya lagi....bergantung kepada sponsor yang dapat.... So... sesape rasa nak sponsor...boleh la contact Kolej Sepuluh sekarang! he he he....


Ok guys.... aku sebagai penasihat kejohanan kena round lagi.... Sibuk la sikit ari nie dan esok... Harap program berjalan lancar.... Sesape nak datang...boleh la datang...ada gerai jualan jugak nie....:)

3 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

org bkn dtg ngk bola tp ngk neelofa..:P

atuk said...

Assalamualaikum PW

saya selalu dtg ke kolej 4

waalllaa! said...

oooo..ade game ke kat sebelah sana..kiteorg duk kat kolej serumpun ni tak tau ape pun..huhu...nanti la esok la round2 kolej 10..hehe

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785