Thursday, May 3, 2012

Kejohanan Futsal Terbuka Kolej Sepuluh di UPM


Kolej Sepuluh di UPM sekali lagi akan menganjurkan kejohanan futsal terbuka kolej sepuluh pada 19-20 Mei 2012 bertempat di Koleh Sepuluh, UPM. Ada dua kategori yang dipertandingkan.... Kategori terbuka (bebas) dan kategori tertutup (khas untuk pelajar IPT sahaja). Kejohanan nie menawarkan hadiah yang lumayan berbentuk wang tunai...

Untuk makluman bagi yang berminat.... Ini adalah maklumat-maklumat ringkas tentang kejohanan futsal terbuka Kolej Sepuluh:
Setiap pasukan hendaklah menghantar seramai sepuluh pemain... Borang pendaftaran boleh diisi secara online di laman web rasmi Kolej Sepuluh ini... Disediakan jugak peluang berniaga bagi yang berminat pada hari kejohanan... Penyewaan tapak dan gerai hanya RM60 untuk sepanjang kejohanan... MURAH tu bai....

Kepada yang ingin datang berjalan-jalan atau ingin menyokong pasukan rakan korang bermain....Boleh la datang beramai-ramai kerana ada booth-booth jualan di sekitar kawasan kejohanan... Segala kemudahan asas seperti tandas dan surau memang terdapat di kawasan kejohanan... Kemungkinan juga akan mendapat liputan media...tapi masih belum diketahui statusnya....

Sesape yang berminat dan inginkan penjelasan lebih lanjut, boleh cuba menghubungi nombor-nombor yang tertera di dalam poster di atas.... Jika ada yang berminat untuk buat bradcasting pun boleh cuba tanya person in charge itu...

P/S: Pendaftaran dah macam pisang goreng kot! Kena cepat jika berminat....

No comments:

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785