Thursday, October 13, 2011

Barangan Baby Menarik Di Si Kecil Mummy | Legging Baby

Sesape yang berminat nak beli barangan baby...atau si kecil yang shomel-shomel tu... Korang boleh cuba menggodek di laman Facebook : Si Kecil Mummy. Di situ ada pelbagai barangan khas untuk bayi bermula dari bayi kecil (0-6 bulan) hingga la budak tu besar sikit.... Ada jugak dijual barangan untuk dewasa... Boleh la sambil-sambil kan...

Legging Bayi
Ni ler contoh barangan yang dijual... Legging bayi... Comel dan cute! Aku pun mungkin ambik yang kat sini jer... Sebab tengah menunggu masa jer ni...:) Harganya berpatutan dan murah.... Lagipun....sekarang nie.. dibuat promosi pembukaan dengan harga BORONG!

Comel kan?

Ala bucuk-bucuk...

Jika korang perasan.... aku ada jugak sediakan iklan besar gedabak kat bawah header tu pasal Si Kecil Mummy nie... Korang boleh jugak klik kat situ... Sememangnya murah dan berbaloi-baloi....Ada jugak barangan lain seperti kasut baby semurah RM5 SAHAJA.... ha ha ha...

Cepat! Cepat!.. Sebelum kehabisan... Jika berminat...boleh la ke laman:


P/S: Sesape berminat nak mengiklankan produk anda... boleh la ke page PENGIKLANAN nie.. Sekarang aku bagi promosi kaw-kaw punyer....:)

2 comments:

YanaMIB said...

okeh noted! tp blom ms lg nk bli brg baby..tggu dh 7 bln ke ats br start shopping =)

Anonymous said...

Hello. And Bye.

Ping your blog