Friday, October 14, 2011

Maharaja Lawak Mega | Mulai 28 Oktober 2011

Astro nie memang pandai dalam bab-bab mencari duit nih.... Walaupun bayaran bil astro melambung naik... Tapi ramai yang masih lagi setia dengan astro.... Takde sebab lain... Persaingan yang kurang... Persaingan dari segi kepelbagaian chanel TV dan jugak marketing strategi.... Sekarang ni pulak....keluar lagi satu rancangan yang mungkin membuatkan orang yang dah nak potong astro tu....Tak jadi potong.... MAHARAJA LAWAK MEGA..

Rancangan Maharaja Lawak Mega nie akan ditayangkan di Astro WARNA sahaja.... Nak tengok astro WARNA....kene la beli pakej MUSTIKA... Nak beli pakej MUSTIKA...sekurang-kurangnya kene ada pakej minimum... Maka untungla depa..he he he...

Maharaja Lawak Mega nie kalau dilihat dari video promo tu... Terdiri dari pelawak baru dan lama.. Termasuk la Si Adlin... Afdlin (kot...tak pasti)... Harun Salim Bachik (Sorang je ok...bukan tiga orang).. Mr. Os pun ader bai! Kebanyakan peserta nie...pernah jadi juri Raja Lawak.... Haa....time nie ler nak tengok kredibiliti juri tu sendiri... Lawak depa nie boleh lawan lawak golongan muda atau tak....

Dan yang lebih hebat lagi... Peserta Maharaja Lawak Mega nie...terdiri daripada pelawak dari TIGA negara! Jadi....sesapa yang menang dalam Maharaja Lawak nie...boleh la dikatakan pelawak terhebat dan paling diterima seluruh rantau nie.....

Ni ler video promo tu.... memang terbaik la video promo nie... Dah macam promo movie gempak abad nie jer...he he he...


P/S: Aku tetap menunggu Astro Youtube.... kalau takde... tak tengok pun takper....:)

7 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

ala....
kat sini takde tv la....



http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/10/nasi-kerabu-fppsm-utm.html

Lelaki Ini said...

wah..
excitednya!

aizamia3 said...

memula dulu masa promo kat tv ingatkan dari kalangan peserta raja lawak tapi rupanya tak.. eemmm.. kita tengok jelah apa jadi nanti kat rancangan tu..

azam said...

woh...terbaik nih....

suka²

nurkaloi said...

kaloi n dak rumah lau nk tgok mhrja lawak...terus kluar lepak minum warung or kedai makan yg memang ad skrin besar tuk tayang citer uh

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

mmg astro ni pndai cari duit..huh~

xlanggn mustika... :(

ikot cam pw la..tgok kat youtube je..haha

cik pulau said...

perhhh.. cam hebatnya..
betol2..

youtube jugak yg jadik pilihan..
eekekek

Ping your blog