Thursday, January 27, 2011

Kejohanan Futsal Piala Dato' Haji Suhaimy


Salam sihat salam sejahtera kepada semua pembaca blog sekalian... Di sini aku ingin mewar-warkan [pergh...skima sikit ayat ari ni..hahaha] tentang satu kejohanan futsal yang akan berlangsung di Kolej aku bulan Februari nanti. Lebih tepat 19 Feb dan 20 Feb 2011. Rugi la sape yang memang kaki futsal tu tak nak join... sebabnya......haaa....ni haa....


  • Hadiah utama dia ialah dapat hadiah percutian 3 hari 2 malam di Cameron Highland di bawah tajaan Natasya Resort!!
  • Dapat hadiah wang tunai [tak pasti berapa...]
  • Dapat kasut futsal tajaan FIGOS.....
  • Dapat hamper....
Dengan syarat....korang menang la...hahaha. Kepade gadis-gadis....ini la peluangnya korang bagitau kepada rakan-rakan lelaki anda....pakwe-pakwe anda...suami-suami anda... atau abang adik anda.....join pertandingan futsal ni... Ini adalah Futsal Open terbesar yang akan dianjurkan kolej aku iaitu Kolej Sepuluh, UPM.


Syarat-syarat pertandingan, sesape nak daftar, nak tahu lokasi kolej aku..... korang boleh pegi SINI. Kalau taknak tutup aku punyer page....korang tekan ctrl+right mouse klik jer....:D


Futsal ni akan ade dua kategori....IPT dan jugak Terbuka.... bayaran untuk IPT adalah RM80, bayaran terbuka adalah RM100. Sekarang yang terbuka masih banyak kosong. Join terbuka lagi bes....sebab mungkin korang boleh try lawan pemain futsal terkenal....nak tau sape.....join la dulu...hahahaha.


Oh yer.... pada hari pertandingan, akan ada liputan dari pihak stesen tv.... RTM datang bai!! Ni kira futsal open besar jugak la....siap ade booth-booth jualan lagi...ade jual jersi... ade jual kain tudung shawl..:D Macam-macam ada!! Sesape yang rase nak join jugak dalam bisnes jualan di hari pertandingan...korang boleh contact nombor telefon yang tertera di poster. Kalau pihak Nuffnang ker....DiGi ker...pihak Maxis ker...Celcom ker.....nak join skali bukak booth..dialu-alukan.. mari meriahkan hari pertandingan futsal ni!!


Lagi bagus kalau ade team dari bloggers!!! Menarik la sikit.....selain aktif berblog....korang mesti aktif bersukan jugak kan....boleh buat gathering secare informal kat sini.... Bro Ben jadi keeper...hahaha. Amacam Bro Ben? Ok tak idea bernas nih? hehehe.

Sesiape yang berminat....ape tunggu lagi.... korang boleh pegi ke link yang diberi.....care-care bayaran juger diterangkan di website dier... Mari kita bersukan dan mengeratkan silaturrahim antara bloggers! :D ;D

6 comments:

nur hidayah isa said...

teringin nk men futsal tapi takde geng. huhu

latest entry,
Mimpi Mainan Tidur

Ujang9897 said...

aku takder team

iqbalhakimi said...

jauhla nak p main..huhu =P

eRza farEeha said...

upm??sy dok upm..ehhe

azureen yazid said...

erk..y ade logo YTL COMMUNICATIONS tue??

Pembawa_Wacana said...

@nur hidayah: erk..lelaki sahaja..:)

@Ujang: Janji nak hantar team wei..

@iqbalhakimi: ala..stay la kat sini..disediakan..bayar la tapi..:)

@eRza: Haa..ape lagi..ajak la boypren men..he he

@azureen: Salah satu bakal sponsor...:D

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785