Monday, December 12, 2011

Lawak Taekwando Paling Kelakar...Dan Cute !!

Aku hari nie bangun la cepat-cepat....ingatkan dah lambat nak pi keje... Ye la... bahaya jugak tidur lepas subuh nie... Kekadang menyebabkan kelewatan pi keje... Sekali wife aku tegur... "Bukan ke cuti ke hari nie?".... Aku pun tengok jam.... termenung sat... genyeh-genyeh mata sikit...pastu landing balik! he he he.... Ni baru bangun balik dan terus post entri santai nih...

Bukak-bukak komputer.... ingat nak baca jurnal... Tapi mood takde la pulak... last-last bukak facebook....tengok ada orang post video paling kelakar minggu nie dekat wall... he he... Kelakar campur cute kot... cer la tengok.... Aku dah bantai gelak sakan dah...


Aku rasa yang lawak si budak biru tu kot... Sebab yang lawaknya...die cuba buat back kick tu... Adoi... memang terbaik la dik.... ha ha ha.... Saje aku post kan video nie... Sebagai hiburan  untuk kita bersama.... Sekarang kan post blog nie asyik duk nasihat je kan... sekali-sekala kene ada jugak masa untuk berhibur.... hihihi...

P/S: Support Nazmi Faiz !! *tetibe je kan...haha

1 comment:

a.samad jaafar said...

hahaha... labu labi junior !

Ping your blog