Tuesday, December 6, 2011

Malam Pertama Di Langkawi

Fuuh... akhirnya sampai jugak kat Langkawi... Pilot Airasia bagi landing terbaeeek punyer... Tersentak isi perut aku.. Agak kasar jugak gurauan si pilot tu... Tapi ok la kan.... Lepas melantak nasi goreng Thai dekat sini bersama kawan-kawan... maka baru gerak ke Apartment..

Aku tak tau la pulak apa nama apartment nie... Tapi kan... ada kisah la di sebalik apartment nie... Aku ngan Ujang sekarang tengah tulis entri bersama nie.... ha ha ha.. Nak jugak interprem kan! Aku sebut nama si Ujang nie sebab dia ada introduce kat aku akan sorang yang agak femes la... Nak tau tak sape? Haaa..... Jap..jap... line wi-fi hilang jap... Tunggu ek...

Buffer..................................................

Buffer...................................90%

Ok....Dah ok balik dah! Line slow  sikit jer.. Okeh..... Ni nak la citer pasal orang femes tu.... Ujang kenal... Tapi aku tak kenal.... Ujang cakap..... Dier tu terkenal dengan gelaran Angelina Jolie Malaysia!! Korang tau tak? Aku macam penah dengar tapi di mana ya....hihihi

Dia makan sebelah meja kitorang tadi.... Aku takleh nak usha... sebab dia duk belakang aku! Hampeh tol.. ala.... Kalo kat depan bukannya aku nak pandang sangat kan..... Jeling-jeling jer... hihihi... Secara jujurnya... aku buat biasa jer.... sebab hati nie merindui isteri yang satu kat umah nun jauh di sana.... ace ce ce ce..... :p

Aku tak ingat la pulak apa nama si Angelina Jolie Malaysia tu... Jap nak tanya Ujang yang tengah taip entri review dier tu... Kilafairy... Tah betul ke tak ejaan dier tu.... malas nak Google sebab tenet slow! Korang kenal tak? Ala....anak si Rohana Jalil tu... Artis veteran... Kenal kan? 

Aku bukannya apa pun... Just nak cakap... Ramai giler yang datang Langkawi sekarang nie sebab LIMA..... Sampai artis pun datang sebab LIMA.... Bukan sebab aku ngan Ujang ok! Kitorang tak femes pon.... Ops... Aku jer kot tak femes.....huhuhu...

Ok la... ni pun cilok guna laptop kawan nie.... battery tinggal 30% jer.... kat tingkat bawah apartment nie takde plug... Ok la..janji sempat jugak aku update.... Chow!

P/S: Esok mula la hari-hari busy di booth UPM di LIMA..... Please leave your business card ok...hehehe. Urusan keje lah!

6 comments:

tunz said...

booth UPM ada pamer apa kat LIMA tu..leh bawak balik buahtgn untk mama yer..huhu..jaga diri..jgn usha awek pulak ..kejeeeee....

Ayen... said...

Selamat bertugas...

Saiazuan said...

bru g langkawi aritu.. huhu mls la nak tgk lima

lieynanilaz said...

malam ni kan dia perform kat pentas sebelah LADA tuh!!

selamat bertugaslah yerr....:)

kalau wa berkesempatan ke dewan pameran...wa cari booth korang yerk...:)

Edy Fee said...

bestnye dpt g lima....
kempunan aku

aizamia3 said...

bilaler en. suami nak outstation ke sana.. nak kirim cokelat banyak2.. hikhikhik.. kalau kirim kat en. suami sah2 dapat free.. hahaha..

Ping your blog