Saturday, January 28, 2012

Gambar Kacak Ustaz Don Daniyal

Sape cakap seorang ustaz tak boleh bergaya?? Boleh jer... Tak salah.... Tutup aurat ok la kan.... Sekarang nie aku pun tak tau kenapa ramai yang usha biodata Ustaz Don daniyal... Aku tau pun sebab aku tengok visitor yang masuk blog aku sekarang nie...kebanyakan nak usha biodata ustaz don.... Kalah biodata artis-artis bai..ha ha ha.. Kalah pasal peristiwa 2012.... Mungkin sebab gambar nie kot...



Amacam? Smart dan hensem tak? Dah la hensem macam aku... Terer pulak bab agama... Sape yang tak nak buat menantu kan? he he he... Tapi orang kata ustaz dah bertunang laaa.....hihihi... Tak tau betul ke tak... Sesape yang rasa nak usha biodata ustaz don... Boleh la ke SINI (link)... Aku tengah berusaha nak buat biodata ustaz-ustaz lain pulak nie....:)

P/S: Asalkan menutup aurat.... Ikut suruhan Allah...Tak salah kan...:)

9 comments:

efa said...

baru tau juga ni pasal ustaz ni huhu

ErnieFaizal Siti said...

Urrmm..time pakai spec tu hensemlah jugak.. :-)

Eliyana said...

yg penting kemas...takdak selekeh2

Mikah Lurima said...

I kenal Ustaz Don ni start drp tengom rancangan dia kat tv. I suka cara dia sampaikan hujah tu. Style, sempoi n sesuai je nak masuk dlm kepala otak orang muda mcm i. yelah, i dulu sekolah kat smka macam2 style ustaz yg kita boleh jumpa. Dia ni memang ikut peredaran zaman. No wonderlah orangnya pandai bergaya. Tapi kita patut suka dia sebab dia ustaz yg bagus bukan pasal dia macam model. betul tak? (:

farhan said...

sebab gmbr tu kot..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

harap makin ramai ustad mcm ni :)

Penjejak Mimpi said...

Tak silap Ustaz Don ni mmg da bertunang dengan budak medic univ di Mesir. Arghhh!!! melepas.. :)

Suke gak layan ranc. Ustaz ni. Mmg sempoi dengan loghat utagha dia...

Hideossle said...

hensem...rupa tidak menghalang seseorang itu untuk menjauhi maksiat. bahkan, banyak orang yg buat maksiat pun, tgk betol2 ramai yg takdelah cantik mane pon. tp bila dah masyhur/poplar ni beso sket ujiannya. agak2 keglameran dh amat menggoda hingga mdtgkan byk godaan wanita..maka jauhilah industri bahaya itu.. (industri persiaran dan tv tv)

Anonymous said...

bkn la...ustaz Don da ber2ng dgn irma hasmie la...hahahahah

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785