Monday, January 2, 2012

Video Full Soal Jawab Ustaz Azhar Idrus Dan Zizan Raja Lawak

Ok..... Sebelum nie aku dah bagi entri dan video pasal Ustaz main gitar dengan Zizan di SINI (link) dan sambutan tahun baru dengan Asma Al-Husna di SINI (link)... Kali nie aku bagi pulak video full soal jawab antara Zizan dengan Ustaz Azhar Idrus....... Antara soalan-soalan nyer ialah: 

Soalan 1:
Apakah hukum countdown newyear

Soalan 2:
Apakah hukum main bunga api

Soalan 3:
Langgar lampu merah dibolehkan?

Soalan 4:
Betulkah alat muzik itu najis?

Soalan 5:
Kalu suara isteri xsedap..kena nyanyi hiburkan suami jugak ke?

Soalan 6:
Pendapat Ustaz mengenai hiburan?

Soalan 7:
Orang perempuan xwajib pakai tudung

Soalan 8:
Batalkah solat jika anak kecil naik atas riba ketika sedang tahiyat awal?

Soalan 9:
Bakpe Ustaz ngn Zizan tak masuk Raja Lawak

Soalan 10:
Hukum tengok cerita hantu?

Soalan 11:
Nak derma RM10..tp termasuk RM50. Boleh minta balik tak duit tersebut?

Soalan 12:
Kenapa wanita suka berbelanja?


Walaupun agak lama sikit...tapi apa salahnya meluangkan masa melayan video macam nie sekali sekala... Layan lagu korea lama-lama boleh...takkan layan video soal jawab macam nie sekali sekala tak boleh kan...:)

P/S: Pasti korang tak rasa boring....layan la yer...dan jangan segan kalau nak share...:)

2 comments:

Original CikTeddy said...

cik bru bace td..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam..terima kasih atas perkongsian.mlm td puas kamicari..tp pendek2 je.wahh jumpa pun di sini.terima kasih byk2.moga allah melimpahkan rahmatnya buat kamu

Ping your blog