Thursday, March 3, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG

Segmen lagi dari Bro Ben.... Sape tak join...rugi la.... sape nak join...klik SANTAI JER..:D

Latar belakang aku..... Aku cuma seorang manusia biasa.... yang dibesarkan di kawasan kampung... Kiranya pengalaman hidup aku banyak berkisar dengan kehidupan di kampung.... dan untuk 7 tahun kebelakangan ini...aku banyak menimba pengalaman dengan kehidupan di Serdang.... Dari pengalaman semasa kecil hingga la sekarang.... banyak benda yang aku nak share dengan orang lain..tapi medium nak share je takde.. sekarang baru ada....blog Wacanaku.

Aku seorang yang santai jer... tak suka formal-formal.. Segala event outdoor atau informal.. memang aku suka... Sebab aku paling tak suka pakai necktie dan berbaju tight in....hahaha. Selamat berkenalan semua...dan bersantai la di blog aku ni....sambil mencedok sedikit ilmu di lopak-lopak pemikiran dalam entri-entri aku... :D

Jika aku takde blog... aku macam biase la...berkontek gune facebook je la kot... sebelum ni ada satu medium yang aku agak aktif iaitu Asakelate.ning.com. Tapi dah out dah... masalah admin...Kat dalam tu dah banyak aku share dengan geng kat sana...facebook pada asal aku tak nak join... Tapi setelah dipaksa oleh beberapa pihak..maka ada la jugak.. Blog ni.....atas kemahuan diri aku sendiri..:)

Pentingnya blog dalam hidup aku....ia sebagai medium perantaraan aku dengan masyarakat luar.... Segala apa yang aku terfikir...aku luahkan... di samping cuba menghibur...aku juga cuba nak selitkan apa yang tak kena dengan segolongan masyarakat dengan sedikit nasihat secara berlapik.... Semoga mesej aku tu sampai kepada pembaca sekelian...:) Follower baru jer 1277..

Blog yang selalu disinggah...... memang tak lain dan tak bukan ler... Blog Bro Ben. Kalau tak...mane sempat join segmen gini... lagi-lagi waktu sekarang nih...sibuk dalam 3 tugasan... Master-Kerja-Sanding... haiyo....

Ni gambar aku yang paling tak encem... Gambar mase aku pegi Rumah Amal Kasih Bestari haritu...


P/S: Bloglist blog aku masih di buka..... KLIK SINI

14 comments:

Sunah Mohammad said...

wah, rajinnye join! ;)

efa nur said...

hye..salam pekenalan..
efa dtg follow :)

Dakjaat said...

dah macam orang PERKASA pun ada... :) hehehehe! terima kasih share artikel ni kat wall BM.

Salam lawatan dari Admin 'Blogger's Malaysia' (^___^) (http://dakjaat.com)

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

blog apisv2

Mamaleesya said...

mengunjungi rakan segmen en. ben

http://diarialeesya.blogspot.com

DaK CoMoT said...

comot mai dari belog abg ben..segmen DI SEBALIK TABIR BLOG...alopp..salam kenal2...^_^

ceritera asni said...

hai PW..datang sini lagi...

d_tieah said...

Perghhh..
Dekat2 dah macam Azhar Sulaiman owh..
Huhuhu..

Entry Terbaru : Disebalik Tabir Blog

pRiNCe said...

nice entry ..:)


kawan2....jom join contest ni...
kowang berpeluang menang rm1oo..
cubela...

miss epa said...

hai.salam kenal dari blog abg ben.
jom usha blog sy :

http://missepafazwin.blogspot.com/

bun said...

datang jengok

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang jalan2 dari belog abg ben...

shah-kayrul said...

akhirnya..dapat kenal lebih lanjut lagi bila ada segment nie

GadiSQaMp0nK said...

salam kenal...dari blog abg ben...nice 2 know u.... ayat memang cantek dan tersusun..