Tuesday, March 8, 2011

Pemenang 1st Contest Wacanaku Diumumkan!!

Setelah lama aku menyimpan senarai peserta tu....maka malam ini aku keluarkan result dari Random.org kepada korang..... Aku tak pilih ikut suka hati tau..... Ni aku letakkan dalam random.org... Dan aku hanya letakkan nombor giliran korang jer.... Nombor tu boleh cek di entri INI.... Maknanya aku tak tahu sape yang menang...sape yang kalah... sampailah aku dah tengok resultnya....baru aku usha blog yang bertuah tu.... Ni la hasil dari Random.org...


Pemenangnya ialah nombor 39!!! Hooreeyyyy!!! *Clap clap clap*... Maaf la... takde sound system kat blog ni... kalau tak...dah ade tepukan gemuruh macam dekat Anugerah Skrin dah ni.....:D Dan aku pun pegi la usha ke blog ni.....pemiliknya ialah....

Si Aida Azryn!!.... Tahniah dari Pembawa Wacana.... Maka dengan ini.... Diminta dari pihak si Aida untuk memberi maklumat diri di email saya, asey007@gmail.com. maklumat itu ialah nama, alamat dan nombor contact yer.... nak isi dalam courier nanti..:D

Kepada pemenangtempat kedua dan ketiga.... walaupun takde hadiah.... aku akan letakkan link korang juga di entri ni..... semoga bertambah la sikit traffic korang tanda terima kasih kerana sokongan korang menyertai giveaway aku nih....

Tempat kedua dimiliki oleh.....Nombor 70!!


Tempat ketiga dimiliki oleh......Nombor 53!!


Klik je kat gambar tu yer.... Sila la terjah mereka tu..... Up kan traffic mereka yer!! :D

P/S: Pesanan dari penaja hadiah, neni izazi.... giveaway selepas ini akan diberi hadiah kepada tiga tempat teratas... So.....stay tune ok! :)

11 comments:

SoLy SoLicious said...

tahniah pemenang!!

AiDa AzRyN said...

oh my! aida menang?wah! thanx ya!!! :D

Ujang9897 said...

kenapa aku kalah

cikanna said...

tahniah semua yang menang...
best r..

Mama Zharfan said...

congrats to winners!

nak menang purse clarks ori? jom vote!

Pembawa_Wacana said...

Aida: Sent detail cepat..:)

Ujang: Dah ko tak join...

syafirah said...

ouh,,dapat no 2 pun jadilaa.~alhamdulillah..thanxx!:)heppy!

Adinda Amy Sensei said...

tahniah buat semua pemenang..

dah lama tak singgah ke teratak pembawa wacana....moga sihat seadanya anda di sana..

AiDa AzRyN said...

dah send email dah.. ;D

Wan Gerrard said...

cet x bernasib baik~ huhu

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!