Friday, March 4, 2011

Kalau Si Lelaki Meraba...

Sambungan entri cinta tadi.... kalau si lelaki tu suka meraba-raba..... Inila yang patut dibuat oleh si wanita...


1) Larang je dulu
Mula-mula...bagitau secara elok-elok.... jangan sentuh aku...jangan raba aku... gadis melayu kena la sopan sebelum mengamuk kan...he he he. Kalau tangan dia naik jugak....

Aku Rasa Signboard ni Wajib di Kawasan Taman-taman kot...


2) Larang sambil senyum-senyum kambing
Haaa....ni dah masuk second stage.... larang sambil memberi senyuman amaran..... budi bahasa kena la jage lagi kan.... lemah lembut je lagi.....Kalau tangan si dia naik lagi...

3) Bagi siku kat muka...hidung lagi baik
Takde dah cakap, "Jangan la....jangan la...". Terus naik siku tepat ke muka si dia... bagi laju-laju.... pastu cakap la... "Ops... tak sengaja la... Sakit ker....Takde darah pun...". Tapi....kalau tangan si dia ingin meraba lagi...

Contoh bagi siku...he he

4) Sepak telurnya!
Haa......ni memang terus mematahkan sendi-sendi gatal yang ingin meraba tu... menyumpah seranah la si dia lepas ni.... kalau tak pun...memaki hamun dengan menyebut segala perkataan sumpahan yang dia ingat.. Bagi jer... Sape suruh gatal sangat nak meraba kan....Pastu cakap la..." Kan dah cakap jangan... I ni cepat melenting... ape orang kata... melatah...haaa.....sori ek... terlebih sudaaaa"

Tak dapat ke situ pun...sepak dagu pun jadi ler... Biar Berterabur Gigi Dia


5) Ajak Je Jumpa Mak Ayah Suruh Kawin
Ni kalau si wanita betul-betul sayang kat si lelaki la.... kalau dah gatal sangat...senang citer...ajak jumpa mak ayah...suruh masuk meminang... tengok si lelaki serius ke tak. Kalau betul-betul serius... kawin cepat-cepat... jangan tunang lama-lama. Tunang bukan bererti halal menyentuh lagi... takde beza pun dengan kapel biase...

Aku Terima Nikahnya.....:D

Itu ler cara-caranya.... Jangan sesekali wanita-wanita memberi izin si lelaki menyentuh anda walaupun korang sangat cintakan si lelaki tu..... Kalau korang izinkan.....itu tandanya cinta korang itu disokong si setan! Bukan kerana Allah... Nak tau ibarat cinta yang disokong setan?

Macam ni....korang tengah berdua-duaan...tengah raba-raba.... aku pasti si hantu Niyang Rapik atau Khurafat betul-betul berada di belakang anda..tangan si lelaki yang menyentuh tu ibarat lidah si hantu menjilat-jilat badan korang.... Lidah hantu tu berlendir kesat berbau hanyir... Cuba bayangkan.... Nak bagi lagi ke tak????

Sekian, terima kasih.............:D

15 comments:

Cikin said...

hahaha . kalau cikin teros guna step 4 tu . hahaha . konfem teros dia tak buat lagi .

specky gurlz said...

kalau nak raba2 bako je tangan dia bahahahah

Princess Nur said...

setuju ngan ckin..hehe

ibuintan said...

tambah lagi satu... kerat je tangannya

NUke_Rude said...

ok. entry ni best. :)

Piasara said...

"aduhh..kalau semua pompuan amik pot pasal ni,takat 4 step tu kacang jer..takdelah isu2 mengandung luar nikah.msslh nya dh kena raba terus dlm hati ckp..eee bestnya raba la lagi.......??????????????????????? sory sy pasal2 ni mmg emosional sikit.."

Cik Aish said...

ahaaa...kalau sy,,skip sume..trus ke no 4..haha

nur atiqah said...

hahaha...pnh kene raba, n trus lempang..hehehehe

ribena said...

kalau dia nak raba2 clash aje.. helloo kalu dia tak leh jaga maruah kita takkan nak amik jadi laki plakkan. hehehe tul tak ?:)

Hansyirah Takezur said...

haha,,, sy penah je gne step 4.. apa ni.. sy wat pon sbb nk defense.. so tak salah la.

nazrul ashraff said...

haha..tahap typo punya..

gEe said...

wahh. tip yg amat bgus..

Muhammad hazwan said...

kalau sya trus report dmt perent laa

EiZaRaZiErYa said...

ahaha..boleh gune tips nie~ utk b'depn dengan uncle tue gatal xsedar diri 2~ahaha..

HAFIZAL said...

terbaik...hehehe..

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785