Friday, March 4, 2011

Hubungan Cinta Dan Kentut

Cinta itu ibarat kentut.... Nak tau kenaper... Haaaa... Meh Pembawa Wacana nak citer... Segalanya bermula di sini......he he he.

Cinta sekarang kebanyakan lebih cenderung kepada kemaksiatan.... Maksud aku...kebanyakan sekarang bila dah bercinta... nak pegang-pegang.... nak berdua-duaan... nak berpeluk-pelukan...... kan? kan?


Yang mane tak buat tu bagus la....yang mana yang buat tu...cinta korang ibarat kentut selepas makan telur rebus + petai + ubi rebus. Korang tau kan gabungan tiga makanan yang akan membuatkan kentut korang berbau sangat la hapak dan boleh membunuh!! :D :D Membunuh aper? Membunuh deria bau seseorang.....


Kenapa aku cakap gitu? Macam ni la.... korang buat hal.... ibarat korang la yang kentut kan... rasa sedaaaaaap je bile kentut dilepaskan... Tapi bagi masyarakat setempat.....perbuatan korang itu sangat la dimarahi.... Ibarat bau busuk kentut itu menusuk di lubang hidung semua orang....rasa nak muntah pun ade.... Ade jugak yang nak bagi pelempang kan.... penampar dua belah tangan pun kemungkinan ada kalau kentut itu dilepaskan dalam ruangan tertutup...


So, sedarla kepada semua yang berkentut itu.... Kentut itu memang sedap..tapi jangan kentut busuk di khalayak ramai..... Ala...kentut tu bila dah busuk tu...korang jugak yang terkena tempias kan? Entah-entah korang yang muntah dulu!!


Paham la kan kronologi kentut dan cinta tu kan.... sebagai kesimpulannya... kentut tu biarla beradab... maknanya...cinta itu biarla suci....jangan cinta kerana nafsu.... Cinta kerana Allah.....nak ada kekasih hati...silakanlah... tapi jangan la pegang-pegang....jangan la raba-raba.... Kalau tak tahan sangat...kahwin je la!! Ape susah... Tapi tu pun kalau korang betul-betul serius kan??

Kepada wanita-wanita......kalau si kekasih anda suka pegang-pegang...test la si lelaki itu.... Macam mane nak test? Tengokla entri lepas ni....Jangan lupa.... Aku nak mandi jap...

9 comments:

syAfA said...

setuju!...

itulah dunia sekarang..cinta berlandaskan nafsu..aihh!

specky gurlz said...

setuju!! dak2 sekarang klu bercinta mmg cenggitu..tapi tittle post ni kne ngan ujang & yana hahahaha ~lalalala~

Cik Aien said...

perumpamaan yang secocok!

kentut mmg sedap dilepaskan..
samalah dengn manusia yg sedap melakukan ZINA!!

Kentut sngt busuk dan haprak dibau.
samalah dgn masyrakat yg rase jijik degn perbuatan terkutuk tu!

SoLy SoLicious said...

hahaha..like like like

Pembawa_Wacana said...

@syafa: Ya betul!!! :D

@Specky gurl: Hahaha....ujang takde kaitan dalam post ni...:)

Pembawa_Wacana said...

@Cik Aien: Kronologi yang terfikir masa nak kentut..:D

@Soly: Like jugop...

shah-kayrul said...

HEHEHEHE...INGATKAN CERITA PASAL UJANG TADI....

KALAU KENTUT BAU PEKUNG MAU JER AKU PANCUNG ORG TUE...

d_tieah said...

Ya ya ya, aku percaya kentut itu ada hubungan dengan cinta..
Sebab Ujang suka kentut kat Yana..
Hahaha..



Entry Terbaru : Blog Lucah Semakin Digemari

BRO_MONDAY said...

bro wacana : ai sokom!!! koh koh koh cite pasal kentut, ai teringat kat ujang!!! beliau kan suka kentut kat blog member²...adehhh~

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "WAJAR ATAU TIDAK ???"
2.New Entry "KENAPA DENGAN HARI INI???"

Ping your blog