Friday, March 18, 2011

Phase 3 - Episod 11 ( Kemanusiaan Berkomputer)

Pelik jer bunyi tajuk tu kan.... tapi tu la aku cuba translate ke bahasa melayu bila dah taip dekat google translation " Computerized Humanity"..:D Layaaan jer..

video

Semakin menarik atau semakin pening? He he..... bagi aku menarik... sebab sedikit demi sedikit dah membongkar rahsia di sebalik penipuan terbesar dunia ni... Yang tak suka... mungkin korang dah senang dengan kesenangan kehidupan kan.... Terserah la... Aku suka mencari kebenaran.... Banyak sangat benda yang aku rasa macam something wrong kat dunia ni.... Cuma tak tahu jer.... Ops...terpanjang sudaaa.....:D

1 comment:

toyolkiut said...

itu je?
pendek sngt la..
rasa br bc intro, abis dh??

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785