Thursday, March 24, 2011

GAME ANTARA BLOGGER : 2

 Klik SINI sesape yang berminat...

Oleh kerana semalam sempat daftar je tapi tak sempat join.... kali ni nak join. Awal-awal lagi nak kumpul geng..hahahaha..... Sape nak geng dengan aku ni???? Komen la yer.... terus daftar hahaha

23 comments:

Shaizhar said...

saya ...saya...

apa nama groupnye?

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

kalo nak join korang buleh ke..hahah..kalo korang nak sume guys je xpe la...aku cr lain..xkesah pon..(aku blogger baru)

Pembawa_Wacana said...

Nak join group kene join segmen ni dulu... Nama geng aku.... Geng Skema yang nakal.... :D

mas saari said...

nak masuk geng PW lah
Mas semalam pun tak sempat kumpul geng...huhuhu

ijam ismail said...

good luck smua...
=)

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

PW...dah..dah join dah segmen niiii...

Shaizhar said...

dah joint dah segmen ni...

... said...

as salam..
saya nak join geng skema yang nakal~
semalam dah join~
nak lagi~

... said...

as salam..
saya nak join geng skema yang nakal~
semalam dah join~
nak lagi~


http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/03/game-antara-blogger-2.html

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

so macam mane PW..buleh join geng skema yang nakal tak???

http://fatin-hidayah.blogspot.com/2011/03/game-antara-blogger-2.html

mas saari said...

PW;
Mas confirm join geng skema yang nakal ni tau

http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/game-antara-blogger-2.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

nk join jgk lah...:)

... said...

boleh ke saya turut serta ni encik~
saya dah apply~

=)

Pembawa_Wacana said...

Wokeh...semua yang komen dapat masuk.... harap bro ben dapat terima walau terlebih..he he

... said...

yes!
terima kasih~
hoho~ ni la masanya nak kenal2 dengan geng2 baru~

=)

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

ok..aku dalam kumpulan satu so termasuk dalam ''geng skema yang nakal''..so siape ahli die PW????

mas saari said...

game dah start..
kena mula dah ni...nama group dah ada so apa kata PW jadi ketua kumpulan

... said...

alamak! kita bukan 1 kumpulan.adoi!

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

ok..so sis mas pon dalam kumpulan 1 eh...canteklah...sooo..PW ketua !!

mas saari said...

PW dimanakah kamu?
ahli2 dah ready ni bila nak start?

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

tu la...PW..mane anda??
tgh tunggu PW response je ni sbb nak tau sape je yang masuk dalam geng ni..?? sape2 tersenarai dalam kumpulan 1 abg ben???

Pembawa_Wacana said...

terpaksa ubah sebab bro ben dah buat segmen baru.... aku folo ujang tadi...sori sesangat.... sape nak masuk lagi... sile ke blog ujang...bagitau kat dier....:)

lenloy said...

rajinnya join segmen encik ben

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785