Tuesday, March 8, 2011

Facebook, Kau Tipu-tipu Aku Lagi...

Alahai facebook..... macam-macam cerita khabar angin haritu pasal facebook.... tu nasib baik cerita yang dibawak angin... yang dibawak kabel melaui internet nih....lagi dahsyat!! Uihh.... dahsyaaaaaaat!!


Kan haritu bising kejap pasa; facebook nak tutup.....manenyer? Facebook!! Kau tipu-tipu aku lagi...he he he... Nasib baik aku tak percaya dengan cerita dongeng versi moden nih...

Maka berterusan la irama taipan huruf-huruf di keyboard pc masing-masing...sebab nak update status... nak ajak kawan-kawan lepak....nak bergosip.... Kan bagus kalau medium facebook ni djadikan medium perantaraan untuk bertanyakan soalan subjek yang susah....atau mengajak kawan-kawan ke rumah ibadat.... atau dijadikan sumber nak mempromosikan blog! Hahahaha.....

Facebook....aku rasa akan kekal subur jer... mana boleh stop..data nak kumpul semua masyarakat dunia masih tak cukup..... Perlu tahu semuanya...Privasi??? Maner ader..... tipu-tipu je tu.... Jadi, jangan la letak gambar tak senonoh dalam facebook tu...silap-silap..gambar korang yang naik jadi Wanted di Libya nanti.... kononnya seorang pejuang berani mati.... :D

2 comments:

cacing said...

biasa lah tu gosip2 hangat!!

Mainur Hasnah said...

memang tak percaya dari dulu,..
tapi FB memang jadi medium studet tanya soalan..kongsi pengetahuan dan lain2

Ping your blog