Saturday, January 15, 2011

1st misz-ella.blogspot Contest


Dah lame nak join contest ni...termenung punye termenung dekat bilik termenung..akhirnya dapat la idea untuk slogan contest ni..... Contest ni dibuat oleh Kak Chik Ella kite.. hadiah die memang boleh buat hantaran kahwin..hehe. Campor dengan aku memerlukan sangat la bende-bende seperti ini buat mase sekarang... Maka berusaha jugak nak dapat hadiah ni..

Ni slogan dier... harap orang yang membacenye suke dengan ayat santai aku ni...huhuhu

Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana
entry-entry di belog ni mempunyai persamaan dengan care dan gaye penulisan aku.. ayat sempoi dan tidak ada unsur keskemaan di dalam ayatnya namun penuh dengan isi dan kuku..eh...silap...silap...isi tersirat. Entry-entry di belog ni jugak banyak memberikan maklumat yang aku selame ni tidak tau..walaupun baru je bace belog ni..(baik mengaku dari menipu..kan...kan....) tapi aku sudah terpegun dan terkesima..(acececece) dengan entry-entry di belog ni.. maka aku terus menjadi followernya beberapa minit yang lepas..(mengaku secare jujur dan ikhlas lagi..) Erm... sebab nak masuk contest tu satu hal la....tapi ni betul-betul folo punyer...hehehe tapi yang paling penting.. belog ni coooOOOool~~ bes untuk bacaan santai...macam belog ku yang tak seberape ni..hihi

Ok kak... rase-rasenyer dah lebih 50 patah kate tu.. maklum ler...idea mase nak *tuuuuuut*.. :p

Dengan ini...secare rasminyer..aku join contest ini! Aku putar Halim!! eh...silap lagi... Aku putar Kak! Saya kunci slogan ini!!! :D :D

6 comments:

niesz said...

gud luck ek.. :)

kakchik@ella said...

tengsss adik wacana. appreciate u join contest kakchik.

Pembawa_Wacana said...

@niesz: Tenkiu..:)

@kakchik@ella: ur welcome kak... kalo dapat nak buat barang hantaran sanding..:)

AngahSayang2314 said...

4llow uuu apa pun good luck

jom tukar2 link

alinac lover said...

gud luck ya :)


salam kenal

alinac lover said...

gud luck ya :)


salam kenal