Monday, January 31, 2011

Bloglist Iqbalhakimi | jom terbang!!

Aku nak join jugak! huhuhu.... sape-sape nak join..boleh klik SINI.. Si Iqbal nak suruh buat ni..

letak header blog iqbalhakimi
-buat entri bertajuk : Bloglist Iqbalhakimi | jom terbang!!
-buat simple entri mengenai blog iqbalhakimi ini
-kalau berminat boleh jadi "mereka terhebat" kat blog iqbalhakimi
-tinggalkan link pada bahagian komen ini.
-nyatakan kategori anda :

-pelajar ( lelaki atau perempuan )
-bekerja ( lelaki atau perempuan )
-yang tak bekerja pun boleh join..contoh : suri rumah

Aku dah lame follow si Iqbal ni..... blog dier memang bes.... aku selalu bace jugak...tapi jarang-jarang komen... tapi tengah berusaha nak komen banyak-banyak...hahaha. Saper-saper yang nak bace..memang aku rekomenkan blog si Iqbal nih... klik je kat name dier tu.

Aku berminat nak masuk dalam list "mereka terhebat". Sebab.....walaupun aku tak la cukup hebat lagi...tapi dah hampir hebat dah...dalam dua tiga hari lagi hebat la kot..hahaha [perasan..:D]

Kategori aku Bekerja dan belajar.... Sebab aku ni tutor yang sedang cuti belajar untuk belajar master...hehehe. Dan aku adalah LELAKI! :D

1 comment:

iqbalhakimi said...

thanks join bloglist iqbalhakimi..nanti masukan dalam yang bekerja lah..hehe

gudluck untuk pengajian master =)

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785