Wednesday, January 19, 2011

Kisah Aku dan Lisa Surihani..


Erm....aku rase sudah tibe masenyer untuk aku bagi tau kat korang berkenaan aku dan Lisa Surihani.. Terkejut?? Sabaq dulu.... Meh nak citer kat korang...

Dulu....aku hidup susah... aku selalu tolong belikan mak aku barang-barang dapur di kedai terdekat dengan basikal.. ade aku citekan di SINI.

Ditakdirkan Tuhan...aku terserempak dengan seorang minah ni....cantik~~~. Aku pun tengok la si gadis ayu nih.... tengok punyer tengok....tibe-tibe.........PAAMMMM!!!!!

Aiyak!! Aku terlanggar batang pokok nangka daaa..... Tu la asal-usul perkataan jatuh macam nangka busuk...:D Aku pun cover la kan...bangun dengan macho nyer...dan berjalan macam tak sakit ape-ape... Kemudian si gadis tu menegur aku.."Err...bang, basikal tu abang tak nak amik balik ker? Macam ok jer saye tengok.."

Alamak! Cover macho punyer pasal...lupe yang aku tadi naik basikal...AKU LUPER yang aku naik basikal!! :D :D. Aku pun senyum-senyum malu.....malu-malu kuda belang! Aku amik basikal tu...dan test dulu basikal tu ok ke tak. Sambil tengah bajet jadi tukang baiki basikal tu...aku beranikan diri la tanye name si gadis tu.."Time kasih la cik...Cik ni sape name ek?"

Dia pun menjawab dengan senyuman manis...."Nama saye Lisa....." Pergh!!! terkejut aku beb.... excited macam dalam citer Gulliver's Travel dah....name die Lisa tuuu...... korang tau kan sape Lisa kan.... kan....kan..?

Dia pun menyambung, "Lisa SuriRUMAH!"

Ooo mak aiii!!! Mati-mati aku ingatkan Lisa Surihani..... muka dah sejibik same dah... Hehehe.
Tak jadi aku nak suruh turunkan autograf di baju singlet ku..hak hak.. -_-"

P/S: Rekaan semata-mata... Tapi citer yang di linkkan tu betul..:)

9 comments:

CahayaCintaIlahi said...

muahahaha

neni izazi said...

lisa suriram-ram....

Ujang9897 said...

pantang btol org cite pasal lisa surihani...geram2..jgn kacau nama die..hehe

ijatnuar87 said...

heheheh....lawok2....

fatinAfi said...

surirumah plak..haha

Pembawa_Wacana said...

@Neni: Ha'ah..tu pun boleh jugak tu....

@Ujang9897: Lek la bro... Lisa yang suruh..hehe

anamizu said...

lisa SURIrumah!! ahakkss~~~

recent post : |maksud tersirat pelekat P|

Alal Yaakub | PM said...

haha,,sengal

sarah abadan said...

ceh~~ surirumah haha