Sunday, January 16, 2011

Hubungan Seks Merbahaya??

Aku berjalan-jalan sambil mencari makanan...tunggu game arsenal malam ni... harap-harap menang la malam ni.. Pastu aku terserempak dengan orang tengah buat hubungan seks!!! Terkejut aku! Tak percaye??? tengok ni........

................................................................
.........................................................
............................................
.................................



Agaknya memang takde keje kot sampai atas tu die buat hal.. Ni aku ambik dari belog bom321..
Saje nak berkongsi dengan korang....

P/S: Nak tau masa yang dilarang untuk mengadakan hubungan seks mengikut Islam... korang boleh klik SINI. Aku nak sambung berblog walking sambil tunggu game Arsenal..:D

7 comments:

nazrul ashraff said...

bodohnya!! haha..gila kentang!

JUNKO-EL-HIDA said...

Dunia dah terbalik..Gila kot?

ahsfantasy24 said...

mak aih tingginy..
huhuhuuhuu~

Pendapat Syah said...

macam-macam karenah dewhh..melaram dah..hehe

saya_arief said...

haha..baru ade thrill.
;p

sarah abadan said...

daring gile!! adoii aii prangai tu cubalah manusia sikit -.-

Pembawa_Wacana said...

@to all: tau takpe... serban aku jatuh mase tengok gambo ni..huhu

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785