Exabyte

Tuesday, January 11, 2011

[PANAS!!!] 11 Lelaki Paling Hensem Di Dunia....:D

Jacob ke...Edward ke...Haa...Jangan Gaduh!

Ya.....ini la list lelaki paling hensem abad ini!!! Mane la tau kene-kene pakwe korang ker...he he lelaki ni bile dah hensem kan...ramai la gadis-gadis yang ingin mengenali dengan lebih dekat si Mamat tu....kesian kat lelaki yang tak hensem ni... Nasib baik aku ni hensem jugak....hak hak hak Satu pertanyaan kepada sume orang, kenape hensem ni penting?? Adakah kehenseman seseorang itu kekal sepanjang hayat? He he he... Jika pihak pempuan pula....pasal kecantikan...perlu ke sampai membuat plastic surgery semata-mata inginkan wajah yang diidamkan? Aku rase dah cantik dah Tuhan bagi kat kite stakat yang kita ada tu..sebab Tuhan lagi Maha Mengatahui kan....huhuhu..

Topik yang dibincangkan ni agak berat la.... Tapi kalo nak tau bab tu.......tak de kat belog santai ni...hahahaha (Gotcha!!) Aku nak berkongsi dengan korang pasal ni ha....(kat bawah ni...)




Name die Lionel Messi.... Orang Argentina... no. tepon dier...012-22OM351....(Mane aku tau dowh!!) award yang die pegang tu sebab die dah jadi follower aku yang paling aktif memberi komen-komen...(Hahaha...angan-angan ku musnah tol..:D) Tu award pemain terbaik dunia FIFA untuk tahun 2010....yang sebelumnya dimenangi oleh si Pembawa Wacana......:)

Aku bagitau 11 lelaki paling ensem di dunia sebab ada 11 pemain dipilih sebagai pemain terbaik di dunia..... dari beribu-ribu pemain bola sepak di dunia ni...diorang yang tepilih... aku rajin tengok ni bukan sebab ape...kot-kot la ade name Safee Sali ke....Norshahrul Idlan Talaha ke....Khairul Fahmi ke.....:D Tapi diorang ni tak cukup ensem lagi kot... kene pertingkatkan lagi la ni... (Usaha Lif Kejayaan..) Tak caye depa ni bukan setakat pandai main bola tetapi hensem??? Ce tengok...ce tengok.....











Ni ler lelaki-lelaki hensem tu.....dan yang paling ironinyer........tak de sorang pon yang main dekat EPL....(English Premier League). He he he....Dan yang paling ironinyer.... gambar aku takde!! Argh!!!!

Ni la senarai FIFA yang diumumkan semalam....

FIFA Men's World Player of the Year:
Lionel Messi

FIFA Women's World Player of the Year: Marta

FIFA World Coach of the Year for Men's Football: Jose Mourinho

FIFA World Coach of the Year for Women's Football: Silvia Neid

FIFA FIFPro World XI of 2010: Iker Casillas; Maicon, Gerard Pique, Lucio, Carles Puyol; Xavi, Wesley Sneijder, Andres Iniesta; Cristiano Ronaldo, David Villa, Lionel Messi

FIFA Puskas Award: Hamit Altintop

FIFA Fair Play Award: Haiti Under-17 women's team

FIFA Presidential Award: Archbishop Desmond Tutu

Sumber: www.soccernet.com

7 comments:

sicomot-comel said...

larh...ingtkan ade gambar kmu tersenarai..
keh3..
tahun depan boleh cuba lagi..hohoho

NadiRah said...

la....

Pembawa_Wacana said...

sicomot-comel: hehehe...ade..malu nak letak jer..:p

Nadirah: hehe..anda terkena bacaan blog hangit!! :p

apezs shah said...

salam

tunggu tahun depan kamu dapat la kot..
Usaha lagi bro ahakz..

apezs dtg sini dan dah follow..;)

F@QIHFIQH said...

very not bad..sume gud looking..(*_-)

chanz said...

macam mana nih gambar kita takdak?? haha suit up!

Pembawa_Wacana said...

apehz: Harap thn depan dapat...hehe

F@QIHFIQH: Haa...kan dah cakap..:)

chanz: Tu ler...tak puas hati tol! Haha

Ping your blog