Friday, January 21, 2011

5 Blogger Wanita Paling Hot..:D

Tettereeeeeet.......Tetetetetetteeteeeeeeeeeeeeeng......(muzik citer P.Ramlee dalam Nujum Pak Belalang). Selepas juri berhempas pulas membuat penilaian...maka ini lah jawapannya bagi 5 blogger wanita ter'hot'. Pada mulanya list ini dikumpul dalam 200 blogger...kemudian ditapis dan diadun sehingga sebati seakan-akan menjadi doh... kemudian digentel bulat-bulat sebelum dimasukkan ke dalam minyak yang sedang dipanaskan.... [itu maknyenyer goreng pakai hentam jer..hahaha] Dengan ini terserlah la keayuan 5 wanita blogger ter'hot' ini.....:D

5) QasehDalia


T
erpilih sebab selalu kutuk Ujang9897 sebagai nyah....hahahaha...i loike! [Ujang, jangan marah aaa....:D]

4) Fatin Liyana


Aku pilih dier sebab banyak blog dah bloglist kan dier.... follower ramai woOo.... Aku nak gak..:D [Harapan die bace entri ni..:D]

3) Irine Nadia


Ni pun samer....follower ramai giler... Aku cuma cebisan kain yang dikoyak-koyak je kot bagi dier...sob sob [ayat kesian..hahaha]

2) Hanis Zalikha


Ni blogger terkenal jugak...Ujang9897 la yang perkenalkan...tapi si hanis tak kenal aku.. setakat calling-calling jer..:D [Bluerk! Bajet ade orang nak caye kan..:D]



1) Neni Izazi


Wow!! Terkejut?? Tahun ni banyak keputusan yang tak dijangka....macam blogger lelaki hari tu..:D :D. Juri dah pilih kan.....terima jela.... sebab utama juri pilih aku tak tau....tapi aku suke dengan keputusan juri...sebab ni isteri aku!! Yeehaa!!! Hihihihi...huhuhu...hahaha [excited giler..:D]

Kepada yang tak menang...jangan kecewa lak... boleh cube lagi di tahun hadapan.. Aku hentam je ni....ops! Ops! Juri yang hentam! Bukan aku! Huhuhu.... *PEACE*

P/S: Suke-suke jer..... hihi. Kepada yang terlibat...maaf jika entri ni menyinggung perasaan anda..

17 comments:

fiq. said...

1st..hehe

apezs shah said...

hehe wah wah bagusnya bini dpt ke?
tahniah tahniah...

*jmput dtg blog kol 9 pg..
ada contest ;)

Ujang9897 said...

wei...yg lain mmg layak...tapi yg 1st tue mane leh la..,dia nyah...bukan wanita...

Sunah Mohammad said...

cayalah~ hehehe..nak terjah blog yang dapat tempat no 1 tu la..:D

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hahaha...yg nk 5,4,3 nal,,,tp yg 1,2 x knl ar lak,,,heh

bArdbOO said...

hehe..agaknya bilalah sy boleh masuk senarai ni yer? =P

Jom Lawat Blog Bardboo

nazirulhazwan~ said...

tak setuju qaseh ade, die bapok kot.

Ujang9897 said...

betul tue naz...qaseh tue bapok@nyah....atau sama dgn kau naz..hahahaha

Pembawa_Wacana said...

Oit..Oit.. Undian No 5 Terbanyak tuu... Sah-sah aku masuk dalam bloglist dier nanti..hahaha. Kan Qaseh kan? :D

neni izazi said...

thanks la juri..terharu ni...menerima semua keputusan tu dengan redha ( mcm terpaksa plk).balik gunung ledang nnti kita celebrate la ya....yea...yea...

tomatokering :) said...

hohohoh ! baru nak kenai2 ngn neni tu . :)

nurayunni said...

jelez kat bini u..hehe

Qaseh dalia adelia said...

hahahahahaha saye cantek ! owhhh myyyy nak pengsan jap haha..ujang gilerrrrrrrrrrrr

Qaseh dalia adelia said...

a.ah dah masuk dalam bloglist haha

SnowladieS said...

wah isteri ke .. sweetnye..hehehe

emieysandra said...

hanis zalikha, fatin liyana & irine mmg hot!

:)

Munna said...

btul ke no 1 tu nyah? mcm pmpn btul jer..