Friday, January 7, 2011

Siapakah Ben Ashaari???

Siapekah Abg Ben Ashaari ni sebenarnye? Aku dah tau perkara sebenar..... Sumber dari BERNAMA lagi..NAMA ape..haa yang tu la kite nak tau..huhu ..... Haaa..... Korang nak tau kene bace la dulu..klu die dalam entri ni.. Aku buat entri ni saje je...untuk kenangan aku dan peminat-peminat aku..(cheeewah...macam ade jer..hahaha). Pagi tadi belog aku sudah dapat suatu mimpi...mimpi ape...haaa yg itu kite nak tau..:D


Entri ni la buat aku terkejut emberuk....ala-ala terkejut James Brook gitu.... hahahaha Entri yang bertajuk Entri Pilihan pagi ini.....
Aku mule-mule macam biase la...tengok kat blog list aku abg ben dah update belog...aku g la usha... Aku biase nyer jadi silent reader jer..komen jarang-jarang... ingatkan td pun nak jadi silent reader lagi la kan.. Tup tup......Aik??? Macam penah tengok ayat entri ni..tapi di mana yaa...

Disebabkan aku ni agak-agak sengal la kot..(pagi tu..ngantuk+lapar)...aku bace lagi...masih tak perasan ape2 yang mencurigakan..... sampai je dekat ayat "JANGAN PANIK!!" .....Aku pulak panik!!! :D :D Tak tau nak buat ape sampai pegang gelas berisikan milo itu disangka kan mouse....(Over sikit....baru bes..:p) Pengsan kejap macam iklan celcom yang pempuan tengok adiah dalam bungkusan tu..... pastu bangun tengok lagi....pengsan lagi... sebijik same dengan iklan tuu!! hahahahaha


Aku pun bukak la kat link tu kan....sekali pap pap...kuar belog aku....ternganga aku kejap... lalat nak masuk..aku tak bagi..sebab die tak penah bayar tol..rugi aku nanti..:D Aku masih lagi ternganga..... kemudian baru aku tutup mulut selepas masuk kuih karipap sambil mengunyah dengan sedapnyer....hahahaha


Siyes wei....aku tak sangka yang abg Ben pilih aku pagi tadi.... tersenyum jer aku.. macam orang baru dapat menang kereta Inspira dan percutian ke Sabah 5 hari 4malam... hahahaha.... Haa...pasal abg Ben tu...sebenarnyer kan...........................psssst......Datang la dekat sikit.........................

Abg Ben tu kan..........die tu tu penulis belog!! :D :D :D
lagi satu...... die dah kawin!!!


Teng teng Teng Teeeeeeeng!!! (Muzik trademark cite P.Ramlee..hihi)



Hehehehe
......jangan la frust menonggeng cik adek cik abang...:D jangan marah bagi sape yang mengharapkan gosip mosip ye...Tak baek tau.... Ngumpat tu ibarat makan daging manusia.... EeeeeEEEeeeeeeeee~~~~ :D :D

Tenkiu Abg Ben!!

4 comments:

Mariah Binti Abd Rahim said...

masyaAllah.. jantung saya pula yg berdegup kencang.. tahniah, menjadi entri ni.. :)

Ujang9897 said...

yeeehaaaaaaaa...tahniah2.hee

anies anessa said...

haha...saspen toi...

aanie said...

tahniah...bestnya abg ben review..
dah folo sini...:)

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785