Thursday, January 6, 2011

MEREKA KATA..........

Segmen Bro Ben.... Oleh kerana Bro Ben telah mempromote cite aku yang tak seberapa tu tadi..maka aku join segmen ni dengan sepantas kilat di langit....hahaha

Kata-kata aluan aku:
Selamat menyelamat diucapkan kepade sume pembace belog aku yang simple mimple nih... Dengan tersinggahnya korang di sini..maka akan saya bebel dengan sepenuh jiwa rage mangkuk dan sebagainya supaya korang terhibur dengan citer-citer yang santai tapi ada sedikit nasihat di sebalik keputaran alam aku tu..huhuhu Aku jugak ingin berkongsi citer dengan korang sume apa yang aku ada supaya tak de lah aku bercerite sorang-sorang di bilik air, depan tv atau di depan kamera..(acecece...poyo dah ni..hahaha) kerana aku cuma nak menambah kawan melalui saluran belog ni.... Semoga korang enjoy-menjoy selepas terjah belog aku ni dan selamat berbahagie ke anak cucu..(ade kaitan ke??? :D :D)

Okeh.....tu je kot...ayat yang aku dapat karang selepas memerut..:D

9 comments:

Rozuan Ismail said...

join gak mende ni..huhu

FOOTPC said...

join gak event nie...ala kadar but fun...kat-kata aluan yang superb...

s.y.a.r.q said...

salam... Selamat berkenalan & happy blogging (^_^)

Princess Nur said...

akak masuk dan terus klik follow..no.398 :)

Kalamhati said...

salam kenal..happy blogging..=)

♥yaya budak suka embun♥ said...

singgah sini :)

salam kenal2an :)

Lulu caldina said...

Rajinnya join segmen En. Ben..
Good luck yer

Hasnah said...

join segmen BA jugak ea??
best kan??
HAPPY BLOGGING ^^

misz sheyla said...

salam kenal.....
visit from blog abg ben 10