Sunday, January 9, 2011

Award 'Cool Like A Snow' dari Cik Yana..:)

Award from Miszlullaby


Award ni datang dari Cik Yana
Dulu dah dapat award..sape tah bagi..luper..hehehe
Tapi tak sempat nak post... sori sangat2...
Thanx pade yg bagi dulu dan kepade cik Yana ni...

Tapi yg malasnyer..kene bagi ucapan la pulok..
Huhuhu~~
Aku ni dah la pemalu..hak hak


Bile korang tulis entry..

He he he..Seb baik Cik Yana dah putar alam dah dekat 'tulis' tu.. kalo tak..aku akan buat gitu jugak.. Ermm... entry akan dibuat bile aku rase nak buat..:D Boleh gitu? Secare tepat tahap gaban nyer... aku buat entry bile aku dah tak de idea untuk Master aku...borim... atau time tu aku tetibe ade idea...hahaha.

Adakah korang blogwalking hari-hari...
Letih woOo blogwalking hari-hari... aku sekarang ade mase banyak sikit nak ber BW ni... lepas ni tak tau la..tapi entry tetap akan dibuat dari mase ke semase...:) lagipun tenet hari-hari bukak.. secare tak sengaje nyer..ter BW jugak la...(jawapan ringkas...YA!! :D :D)

Nyatakan tiga blog yang korang suke bace..
Oo mak aii... yang ni tak nak bagitau la...sebab banyak blog yg aku suke bace..kalo bagi tige jer..nanti kecik ati plak blog-blog yg lain... So.. kire cam ni je la... ade entri menarik...aku bace la.. :D

Apa korang akan cakap pada ML kalo jumpe ML...
ML? sape ek..:D :D Owh...sori..sori... OoooOOOoooo..MissLullaby!! Kenal..kenal... rakan blogger aku tu...(Hai MissLullaby..he he ) Tapi yang bagi award ni cik Yana..Yang mane patut aku kene komen ek.....kompius nih...aaaaarrrr kompius!! *pengsan* [tak sempat memberi komen lanjut sebab dah pengsan]

Tag 5 blogger yang korang rase 'Cool Like A Snow'
[dah bangun balik] Oh....where am i?? Oh..tengah buat entri upenyer... Okeh...aku tag je la yang mane aku nak tag....tapi yg penting..follower aku...he he

Nurul Amira (sebab jadi follower ke-500..:D)
Hannan Al-Qudsey (eh-oh punyer pasal..:D)
::wan fadhilah:: (Bagi cadangan improvement..:D)
YanaMIB (Sebab..sebab jadi tunang budak gemok..;D)
Ujang9897 (Mentor aku yang busuk..:D)

Korang memang cool....CooooOOOOOoool!!! (Sivaji The Movie..hehe)
SIAP dah....aduh...penat den berucap depan komputer nih.. Kepada AJL malam ni...aku mintak maaf sebab tak dapat datang sebab ada urusan di London..berkenaan kene ganti Roy Hodgson jadi manager kelab Liverpool....:D :D

4 comments:

senydream said...

wah beshnyer dapat award!...;)

miszlullaby said...

hye..thanx coz amek award ni.=)
ml follow cni ye =)

Hannan Al-Qudsey said...

eh -oh punya pasal eh.. HAHA ayat tak leh blah..
eh-oh to all readers in PW blog too.. HAHA
THANKS for tagging and i will do the entry soon..

::wan fadhilah:: said...

trima kasih2.. eh, tiba2 je dpt award cool ni kn.. nanti sya buat entry pasal ni. timo kasih banyok la deh! =)

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785