Thursday, January 27, 2011

BEN ASHAARI BLOG

Nak join blog list Bro Ben..huhuhu. Kene bagi la sikit info kan.... Okeh..

Aku update blog ni biasenyer dua entri sehari...... kalau tak memang lebih la...hehe. Sekarang...jumlah entri termasuk yang ni ialah 106 entri. Stat aku aktif ni... bulan Januari sahaja dah 81 entri.....:D Rasenyer dah hampir same dengan entri sebelum aktif ni..hahaha.

Aku berminat nak berada di bloglist Bro Ben sebab aku memang suka tenhok blog aku dibloglist blogger lain...rase macam kita di hargai..maknanya entri kita diterima blogger itu... Senang dia nak tau update aku.... Lagipun aku pun nak blajar banyak lagi dengan Bro Ben... Dengan ade di blog list tu..kira dah jadi anak murid Sifu la kan..:D

Sekiranya blog aku ni popular......aku akan tetap low profile macam Bro Ben sekarang..... entri mungkin akan lebih dalam bentuk nasihat santai dan mengurangkan ayat-ayat karut-marut selari dengan peningkatan umur..hehe. Supaya pembaca blog aku dapat lebih info dan ilmu berguna....tetapi santai tetap menten.....cooOOOooool~~

Tu jer Bro Ben...... harap blog aku yang ciput ni dapat berada di lapang sasar Bro Ben..:D

3 comments:

EL MARIACHI said...

Good Luck Bro'...

NadiRah said...

gud luck!!!

Nur Syahirah Hainan said...

hAI WACANA.......
I PON TERINGIN NK JDI BLOGGER FEMES CM aBG bEN 10 KITER TUH.....
BTW....KEEP BLOGGING!

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785