Wednesday, January 26, 2011

Apa persamaan antara rokok dan babi?


Ada persamaan ke tak....??

Wooo...wooo... sabaq....sabaq.... jangan marah aku lagi... tau la sesetengah pembaca blog ni menghisap rokok.... Tapi....ade nampak persamaan tak kat atas tu?....... Ade tak?.......... Takde?.........

Memang la takde.....hahaha. Aku cuma terbace satu keratan ni....dan aku rasa baik aku share dengan blogger-blogger sekalian.

Sila bace di bawah ni... kalau tak dapat bace sebab kecik...boleh besarkan dengan tekan Ctrl+mouse right klik dekat gambar ni.... Takde alasan takleh bace...hehe

Sudah baca...sudah faham? Kenape?......Tak percaya ar?....... Aku cuma nak tambah sikit jer... Ni nasihat aku kepada yang merokok la.....

Korang sayangkan nyawa korang tak?
Korang sayangkan nyawa pet korang tak? Korang sayangkan nyawa anak-anak sedara korang tak? Korang sayangkan anak korang tak? Korang sayangkan suami/isteri korang tak? Korang rasa cuace sekarang panas sangat tak? Korang rasa duit yang ade sekarang cukup tak nak support belanja? Korang agak-agak sape yang cipta rokok dulu.....dan ke manakah saluran keuntungan rokok ni pegi? Kenape diorang cipta rokok ek? Sedangkan.......
Dan....kenapa orang Yahudi tak hisap rokok ek?

Whoopps.....jangan marah aku....aku cuma bagi soalan jer... kalau korang dapat jawapan yang positif untuk semua soalan aku....ataupun memberi manfaat atau pahala lebih kat korang...silakanlah merokok. Aku memang tak nak merokok..:D

5 comments:

CIK CIRA said...

nasib baik my bf tak isap rokok...amin...

nazrul ashraff said...

rokok is dirt..

logorithm said...

Sexynya babi tuh berposing. Hehe...

ENTRY TERBARU: Terharu Mendapat Award!

misza said...

kalau dah perokok tegar cakap apa pun depa tak heran.

Nur said...

erm...perokok takkan dengar sume nih..buat letih je..kalo takde rokok konpem protes an

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785