Monday, January 24, 2011

JOM GEGAR BLOG - Soalan BONUS (1) Topup RM30


Soalan berdasarkan pada blog penaja : FASIHAH SUPIAN
  1. Soalan pertama .. Apakah warna asal blog penaja soalan bonus ( 1 ) ini ? Letakkan gambar print screen gambar template asal sekali ..
  2. Apakah pendapat anda mengenai warna baru blog penaja ?
    • Berikan kelemahan yang ada dalam blog beliau
    • Cadangan untuk mencantikkan lagi blog beliau
  3. Berapa ekor kumbangkah yang terdapat didalam blog beliau ?

Ni jawapan dier....

1) Warna asal blog si Fasihah Supian ni adalah hijau jugak... Ni gambo dier....


2) Pendapat ek.... Kelemahan tu tak ketara sangat dah...memang dah comel template baru ni..sesuai dengan jiwa penulis itu sendiri... Cuma mungkin bagi saye tulisan hijau tu agak membuatkan mate perit kalau tengok lame2.... Dan nama blog yang di link dalam entri tidak banyak bezanya dengan tulisan lain...dan jugak biodata diri tu kat bawah sangat..lebih elok jika diletak atas sikit...tu je kot.... Cadangannya.... nama yang di link dalam entri tu jer ditukar warna... yang lain...superb!! :D

3) Kumbang? 12 ekor...

3 comments:

toyolkiut said...

wah..
good luck..

Lulu caldina said...

takde rezeki nak menang, takpe, jgn putus asa, cuba lagi..good luck..

Pembawa_Wacana said...

Tu ler... rezeki ayam nampak di kakai..rezeki blogger sape yang tau..:D