Monday, January 31, 2011

Suai kenal BLOGGER BARU : Edisi Februari ..


Sape blogger baru... rase nak join... klik SINI.

Oleh kerana aku baru aktif 2 bulan... maka kire blogger baru la kan..hehe
Pendapat aku pasal WWW.1TUBE.MY ialah satu website video yang bagus untuk diketengahkan. Sebab konsep die macam youtube.... satu website video yang dicipta oleh orang Malaysia. Ok la tu kan...

DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA dunia blog di Malaysia semakin rancak dan panas... Dengan munculnya blogger-blogger yang berbakat...persaingan jadi semakin sengit. Aku sebagai blogger baru memang terase kehangatan dunia blog sekarang. Walaupun hujan turun tak berhenti...tetapi aku masih terasa kehangatan dier. Macam-macam jenis blog muncul....ada yang menjual..ada yang buat diari...ada yang sentuh isu-isu panas... tah macam mane dier sentuh isu panas tu...lapik dengan kain kot... huhuhu.

Blog sekarang di Malaysia sedang menyaingi dunia fb dan mungkin akan memotong fb kot.. sebab dengan blog ni..banyak advantage kepada blogger...bukan setakat dapat kawan baru...tetapi dapat info juger dengan entry yang bernas....dan juga sedikit sebanyak membantu ekonomi si blogger.

Wokeh...nak pi pasar malam dah... sape nak ikot? :D

4 comments:

nazrul ashraff said...

beli ayam golek and steamboat kat psr nati..haha..

neni izazi said...

nak ikut jugak boleh? nak beli nasi kerabu daging bakar.

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal dari yaya...

BLOG YAYA SUKA EMBUN

Clara said...

dtg sni jengah!

http://cerytara.blogspot.com/

Ping your blog