Thursday, January 20, 2011

5 Blogger Lelaki Paling Macho!

Ok..sebelum tu nak bagitau dulu cara-cara pemilihannya... Senarai ni juri yang terlatih yang pilih... takde kene mengena dengan aku tau..(kalau ade yang percaye tak tau la..haha) Sesiape yang tak tersenarai...jangan bersedih kerana list ni diambil dari 200 senarai blogger secara rawak..dan dipilih satu persatu gambar-gambarnya...(Yang ni pun kalau percaye tak tau la..:D). Ni la list nyer... Jeng jeng jeng......

5) TerbangTinggi-tinggi (Hamzah)

Bukan yang baju hitam la!!! Baju biru tu..... he he he. Aku folo dier....bes entri dier..:D

4) Roq

Ni sebab nanti die lukis katun untuk aku nanti...aku menang contest dier...huhuhu

3) Ujang9897


Yang ni sebab dier budak gemok! hahaha.... Satu opis ngan aku..bagi la can...:D

2) Bro Ben


Nak letak first takut kate bodek kan....he he he

1) Pembawa Wacana =D


Yess!! Tak kusangka aku menang blogger lelaki termacho..hahahaha. Maka tereveal muka si Pembawa Wacana di entri ni..hehe. Tak lame lagi aku akan terbitkan list perempuan blogger tercantik pulak... vote kan diri anda..:D :D

22 comments:

NadiRah said...

ahahahha!!!
thumbsup!!!
kih3

Jumir said...

Ha3....macho man. Not bad aaa....

Miss Yaty said...

hihii...leh lah tahan top 5 ni..haha;P

Qaseh dalia adelia said...

bro ben tu setuju..
tapi ujang tu xsetuju tu nyah tu hahahaha... gilerrr ujang kembang semangkuk

Pembawa_Wacana said...

All : Mekasih...hehehe

@Qaseh dalia adelia: Hahaha.... jom kutuk ujang..haha

hamzah ian said...

macho kah diriku ini? ah sudah..

Pembawa_Wacana said...

@Hamzah ian: Juri yang decide..he he he

farasakura said...

siapakah jurinya ? XD
diri sendiri eh...haha

Pembawa_Wacana said...

@farasakura: Itu rahsia..tak leh bagitau..untuk keselamatan....hahaha

neni izazi said...

semua macho2 ni..rambang mata nk pilih...tahniah untuk top 5..

d_tieah said...

Hahaha..
Aku vote utk diri sendiri je lah..
Boleh?

Yutaka Mushimura said...

hahha..simple dan penuh makna....

qhais said...

apesal aku xmenang...??hakhakhak...XD

Ein Auzai'y said...

mmmmm...boleh divote nanti....

Mainur Hasnah said...

wah macho2..huhu
semua blog tu memang sy follow

dikdah said...

wat utk edisi wanita plak yerk.. :)

Cik Yana said...

Pehhh~
kalah bro Ben :P

akmalhilmi said...

npe aku takda
hahahaha

Nur said...

wah no 1 tuh memang perghh ah..hahaha..tahniah bro..ngeh3

sarah abadan said...

hahaha tahniah2!!

Ujang9897 said...

huk alo....hahahahaha...,nasib baik ko tak letak gmbo aku bogel..kalo tak mesti hot gila....hihhihihi

kakchik@ella said...

hencem2 sume dik. nak pulak adik akak si Ben Ashaari, Ujang Vespa dan Boipren Shara Bunga si Ham tu. hihi ..