Sunday, January 23, 2011

Aku Dapat Buffered Earning Pertama!! :D


Aku menulis entry ni dalam keadan sakit urat satu badan nih... hehe. Alhamdulillah selamat semua selepas berhempas pulas menawan Gunung Ledang... Yang bes nyer...kitorang telah buat rekod tersendiri....rombongan awam pertama dapat naik dan turun pada hari yang same..hehehe Aku akan buat satu entry pasal kisah aku di gunung ledang...memang mencabar mental dan fizikal...

Sebelum itu..aku nak berterima kasih kat Nuffnang kerana bagi aku BE pertama! Aku baru aktif berblog ni dalam sebulan yang lepas....kire ok la kan terus dapat BE..hehehe.


Ok la rakan-rakan.... aku masih tak cukup rehat nih.... Bukak blog pun dalam separuh sedar nih.. letih tak hilang lagi... Yela... renjer yang naik gunung sekali pun kate hanya tentera je penah buat.. terkedu kitorang....Tapi.........haaaaa. Citer selebihnya di entry lain nanti... Aku tengah tunggu gambar dari kawan-kawan.

Tu je kot dulu.... Nuffnang... Mekasih sekali lagi.. Nak lagi BE...nak lagi BE....he he he.

7 comments:

lynn angel said...

tahniah.. huhu.. :)

akuanakpahang said...

Tahniah juga drp saya :)

Nur said...

BE nih ape ???

wida said...

tahniah :)

Pembawa_Wacana said...

Thanx to all...:)

@Nur: BE ni Buffered Earning.. Nuffnang bagi...:)

Ohno!!! said...

baru 1 bulan aktif blog dah 800+ follower??
mantap.....
nway....tahniah :D

iLa SaHaR said...

tahniah..... hebat! hebat!