Friday, January 14, 2011

Gulliver's Travel.....Boleh Tahan...:)



Aku hari ni tak sempat nak berblog walking.... agak bizi sikit dengan tugasan dan aktiviti harian..... tapi tugasan yang paling penting pada hari ini adalah tengok wayang..:D :D Aku saje je pegi carrefour dekat Alamanda beli barang harian.... jalan-jalan cari makanan..huhuhu.

Hari ni tengok cite Gulliver's Travel....Not bad la citer ni...bes jugak la...lawak yang sederhana.. Overall....bes.... aku paling suka mase nak habis tu...adegan si Gulliver ni nyanyi lagu... lagu aper....mane buleh citer.....tak bes ar!! hehehehe....


Mesej dier bes.... jangan takut mencuba..kene beranikan diri untuk mendapatkan sesuatu... Jangan hidup di bawah bayang orang je....Mesti serlahkan ayumu......eh...silap....silap!! Mesti serlahkan bakat atau kebolehan yang ada pada diri....:D



Lagi satu...cite ni juga selitkan perubahan mendadak penduduk Lollibit (tempat Gulliver's pegi) disebabkan pengaruh luar. Daripada imej pakaian inggeris lame kepada pakaian moden.... Kenape? lihat la dunia sekarang..sudah takde beza dah... sume dah same...


Aku tak buleh citer lebih-lebih kat sini...nanti tak bes pulak korang nak layan citer ni.... bagi aku.. citer ni memang bes...lawak yang ringan....kadang-kadang gelak sampai pecah perut gak... Jack Black terbaek! Hahaha.....Ok..aku nak berblog walking pulak.....:D

5 comments:

yatie's EPISODE said...

alaa.. tak tgk lagik cerita nih.
hari tu nak tgk.. tp lambat benor time nye. T.T

btw, tgk kat alamanda eh? sy pn slalu tgk wayang kat situ. (;

Siti Fatimah Fuzz said...

da tengok da...best la....hehe.....sweet pun ada gak....lawak pun ada....

Nur said...

wah..nih tak sabar nak tengok nih...

Pembawa_Wacana said...

@yatie's EPISODE: Haa...kene g tgk ni..bes! ^^

@Siti Fatimah Fuzz: Ha'ah..suwiiit memang ade gak..:) Suke tgk ladies-ladies dlm cite tu..

@Nur: Memang mencabar kesabaran..baik g tgk sblm hilang sabar...hehe

sarah abadan said...

haha cite ni mmg best but saye blom tengok lagi...hari ni plan nak tengok cerita tempatan, Khurafat...tatau la best ke tak...huhu

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785